MOTOGP

Σπόντες του Στόνερ για τον Μάρκεθ

Σπόντες του Στόνερ για τον Μάρκεθ

Ο Αυστραλός, Κέισι Στόνερ, άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Μαρκ Μάρκεθ την περσινή χρονιά, όταν βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στο MotoGP.

Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP, Κέισι Στόνερ, βρέθηκε πέρυσι κοντά στο να επιστρέψει ως αντικαταστάτης του τραυματία, Ντάνι Πεδρόσα, για ένα δίμηνο, εντούτοις αυτό δεν συνέβη ποτέ λόγω του ότι δεν το επιθυμούσε ο Μαρκ Μάρκεθ.

Θυμίζουμε πως είχε αποσυρθεί το 2012 και την επόμενη χρονιά επέστρεψε ως δοκιμαστής της Repsol Honda. Ο τραυματισμός του Πεδρόσα, θεωρητικά του έδινε τη δυνατότητα να επιστρέψει προσωρινά, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ και ο Αυστραλός αναβάτης, μιλώντας στο "Motosprint", τόνισε:

"Στην Honda ήμουν ευκαιριακός δοκιμαστής και ποτέ δεν με χρησιμοποίησαν σύμφωνα με τις δυνατότητές μου. Λάτρευα που μπορούσα και δούλευα με τα παιδιά από το HRC, αλλά θεωρώ ότι ο Μαρκ και η ομάδα του ένιωθαν ότι είμαι απειλή γι’ αυτούς, χωρίς να ξέρω το γιατί.

Ήμουν εκεί μόνο για να δοκιμάζω και να βοηθήσω. Δεν κρατάω σε καμία περίπτωση κακία στην Honda και σέβομαι σε μεγάλο βαθμό τον Σουχέι Νακαμότο. Οι σχέσεις μας θα είναι καλές και στο μέλλον.

Ένιωθα έτοιμος στο Austin να αντικαταστήσω τον Πεδρόσα. Ο Νακαμότο όμως μου είπε ότι λυπάται και ότι ήταν δική του η απόφαση να μην με αφήσει. Όμως θεωρώ ότι άλλοι τον πίεσαν και τον οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να μην με αφήσει να αγωνιστώ".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ