MOTOGP

SBK Jerez: Πρωταθλητές Rea - Kawasaki

SBK Jerez: Πρωταθλητές Rea - Kawasaki
GRAEME BROWN/GEEBEE IMAGES

"Χρυσό" Σαββατοκύριακο για την Kawasaki στην πίστα της Jerez, καθώς οι αναβάτες της Πράσινης Ομάδας κέρδισαν τους τίτλους στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών και αναβατών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2015.

Με προβάδισμα 125 βαθμών στη συνολική κατάταξη, δύο γύρους πριν το τέλος του Πρωταθλήματος, ο 28χρονος Jonathan Rea εξασφάλισε στο Jerez τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, για πρώτη φορά την καριέρα του.

Ο Jonathan Rea στην πρώτη του χρονιά στους κόλπους της Kawasaki Racing Team, ως αναβάτης της πανίσχυρης Ninja ZX-10R, με 12 νίκες μέχρι στιγμής και μόνιμη θέση στα podium όλων των αγώνων.

« Νιώθω ότι αυτή είναι η στιγμή μου», δήλωσε ο Rea, εξαίροντας τη συνεργασία του με την ομάδα της Kawasaki ως καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχία του.

« Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλης της ομάδας, όλων των μηχανικών και κυρίως των υπεύθυνων για τα ηλεκτρονικά, που εξασφάλιζαν ότι σε κάθε αγώνα θα έχουμε ένα πολύ αποτελεσματικό σύνολο. Είναι μια απόδειξη ακόμη ότι η Ninja ZX-10R είναι σίγουρα, αν όχι η καλύτερη, μία από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή».

Στον ίδιο αγώνα που χάρισε στον Rea το τρόπαιο, νικητής αναδείχθηκε ο άλλος κορυφαίος αναβάτης της Kawasaki, Tom Sykes.

Οι αλλεπάλληλες επιτυχίες των δύο αναβατών στο φετινό Πρωτάθλημα έδωσαν στην Kawasaki τον τίτλο στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Ανανεωμένος τιμοκατάλογος Toyota

Η Υamaha YZF-R1M και πάλι στην παραγωγή!

Που κρίθηκε ο αγώνας της Σιγκαπούρης (ΓΡΑΦΗΜΑTA)

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ