MOTOGP

Rossi: "Πρωταθλητής με τις πλάτες του Marquez!"

Rossi: "Πρωταθλητής με τις πλάτες του Marquez!"

Την ώρα που ο Lorenzo ευχαριστούσε τους Marquez - Pedrosa λέγοντας χαρακτηριστικά “Έδειξαν σεβασμό και ο τίτλος έμεινε στην Ισπανία”, ο Valentino Rossi εκτόξευε βέλη κατά του ομόσταβλού του, αλλά κυρίως κατά του Marc Marquez.

Σήμερα όλοι είδαν το πλάνο τους και αυτό με λυπεί ιδιαίτερα. Είναι κακό για το σπορ. Δεν καταλαβαίνω ούτε τη Honda που ήθελε να νικήσει μια Yamaha. Ελπίζω να το βρουν μπροστά τους αυτό που έκαναν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο Lorenzo είναι πολύ καλός, θα ήταν ωραία αν “παίζαμε” στα ίσα, αλλά πιστεύω ότι ούτε και ο ίδιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος που νίκησε με αυτόν τον τρόπο. Μου προκαλεί λύπη που ο Marquez έκανε τον… σωματοφύλακα του Lorenzo. To είχα πει από την Πέμπτη, ήμουν πεπεισμένος ότι θα το πήγαιναν μέχρι το τέλος το παιχνίδι. Είμαι λυπημένος, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία και δεν το άξιζα αυτό”, δήλωσε ο 36χρονος πολύπρωταθλητής τους Ιταλούς δημοσιογράφους.

Ήταν μια σεζόν πραγματικά καλή, γιατί από τον πρώτο αγώνα δείξαμε δυνατοί, αποφύγαμε τα λάθη και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος ο Jorge ήταν πολύ δυνατός, αλλά μετά και το Motegi ήμουν στο +18. Από το Phillip Island όμως και έπειτα συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε. ο Marquez ήταν ντροπιαστικός. Ήταν κάτι κακό για το σπορ. Από εκείνο το σημείο όλα άλλαξαν καθώς έπρεπε να παλέψω κόντρα σε δύο αναβάτες πραγματικά πολύ γρήγορους”, πρόσθεσε.

Πολεμικό το κλίμα στις τάξεις της Yamaha και ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια ενόψει 2016. Θυμίζουμε ότι τόσο ο Lorenzo, όσο και ο Rossi δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη στο Car And Driver:

VIDEO από τον αγώνα της Valencia

"Ίσως με σεβάστηκαν!"

GP Valencia - RACE: Το πήρε ο Lorenzo (VIDEO)

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ