MOTOGP

Ρόσι: "Θεός των Θεών ο Μαραντόνα"

Ρόσι: "Θεός των Θεών ο Μαραντόνα"

Ο Βαλεντίνο Ρόσι πανηγύρισε τη νίκη του στο Grand Prix της Αργεντινής φορώντας τη φανέλα του Ντιέγκο Μαραντόνα και τραγουδώντας σύνθημα για αυτών. (VIDEOS)

Ο Βαλεντίνο Ρόσι πήρε μια σπουδαία νίκη στο Grand Prix της Αργεντινής νικώντας τον μεγάλο του αντίπαλο και νέο αστέρα του MotoGP, Μαρκ Μάρκεθ. Ο "γιατρός" εμφανίστηκε στο βάθρο των νικητών φορώντας μία φανέλα του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η λατρεία που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι γνωστή και έχει διατυπωθεί πολλές φορές. "Ο Ντιέγκο μου έχει πει ότι είμαι μέρος της ιστορίας και του απάντησα όχι. Αυτός είναι μέρος της ιστορίας όχι εγώ.

Μετά μου φίλησε το χέρι και ένιωσα ότι θα ήταν καλύτερο να του φιλούσα το αριστερό του πόδι. Ήταν μία αμήχανη κατάσταση γιατί ήταν ο Μαραντόνα αυτός που μου φίλησε το χέρι. Είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής, νομίζω ότι είναι ο Θεός των Θεών του αθλητισμού. Ο νούμερο 1 όλων" είχε πει ο Ρόσι μιλώντας για το γεγονός ότι πριν από έξι χρόνια σε μια συνάντησή τους όπου ο "Ντιεγκίτο" του φίλησε το χέρι.

Θυμηθείτε τη συνάντηση των δύο ανδρών στο Σαν Μαρίνο

Αυτή τη φορά ο Ρόσι απάντησε και στο μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στον Μέσι και τον Μαραντόνα. "Ο Μέσι είναι καλός, αλλά ο Μαραντόνα είναι Μαραντόνα. Είναι το Νο10. Όταν ήμουν επτά χρονών τον έβλεπα στην Νάπολι και με μάγευε. Πάντα ήθελα να ήμουν ένα δεκάρι σαν και αυτόν".

Λίγο πριν ανέβει στο βάθρο ο Βαλεντίνο Ρόσι τραγούδησε ένα σύνθημα για τον μεγάλο "Ντιεγκίτο". "Μαμά είδα τον Μαραντόνα, μαμά είμαι ερωτευμένος" αναφέρει μεταξύ άλλων αυτό.

Φυσικά, πρόκειται για ένα σύνθημα που έλεγαν οι φίλοι της Νάπολι για τον μεγάλο έρωτά τους που δεν ήταν άλλος από τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ρόσι: "Θεός των Θεών ο Μαραντόνα"
Ρόσι: "Θεός των Θεών ο Μαραντόνα"
Ρόσι: "Θεός των Θεών ο Μαραντόνα"
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ