MOTOGP

Προσέφυγε στο CAS o Rossi!

Προσέφυγε στο CAS o Rossi!

Στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού (CAS) προσέφυγε την Παρασκευή 30/10 ο Valentino Rossi ζητώντας μέσω της έφεσης που κατέθεσε, τη διαγραφή ή τουλάχιστον τη μείωση της ποινής που του επιβλήθηκε από τους αγωνοδίκες στη Sepang.

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Ιταλό πολυπρωταθλητή με τρεις βαθμούς ποινής στην αγωνιστική του άδεια και σε συνδυασμό με τον ένα βαθμό που είχε ήδη από το Misano, έφτασε τους τέσσερις γεγονός που τον υποχρεώνει, βάσει κανονισμών, να ξεκινήσει τον επόμενο αγώνα, τον τελευταίο της χρονιάς, στην πίστα Riccardo Tormo της Valencia, από την τελευταία θέση του γκριντ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δέχονται σημαντικό πλήγμα οι ελπίδες του για κατάκτηση του 10ου Πρωταθλήματος της καριέρας του, παρά τη διαφορά επτά βαθμών που έχει από τον ομόσταβλό του στη Yamaha και έτερο διεκδικητή του τίτλου, Jorge Lorenzo.

Tο CAS εδρεύει στη Λοζάννη και έχει ιστορικό στην επίλυση σημαντικών δικαστικών υποθέσεων που απασχόλησαν ή απασχολούν το χώρο του αθλητισμού. “Mε την προσφυγή στο CAS ο κύριος Rossi αναζητά την ακύρωση ή τη μείωση της ποινής”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η FIM, η οποία δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

H απόφαση, είτε αρνητική, είτε θετική, θα εκδοθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή διεξαγωγής των ελεύθερων δοκιμών του τελευταίου αγώνα της χρονιάς.

Προσέφυγε στο CAS o Rossi!

Διαβάστε ακόμη στο Car And Driver:

GP Μεξικό - FP1 & FP2: Ο Rosberg δίνει το ρυθμό

ΔΟΚΙΜΗ: Toyota Auris 1.2 D4-T και Auris HSD

GP Mexico Preview (VIDEOS)

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ