MOTOGP

Πολεμικό "κλίμα" στη Yamaha ενόψει 2016

Πολεμικό "κλίμα" στη Yamaha ενόψει 2016

Πώς θα διαχειριστεί η Yamaha την κόντρα του J. Lorenzo με τον V. Rossi; Ποιος ο ρόλος της Ducati; Πολεμικό "κλίμα" στη Yamaha ενόψει 2016.

Το Πρωτάθλημα των MotoGP ολοκληρώθηκε, με τον Jorge Lorenzo να στέφεται στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia για πέμπτη φορά στην καριέρα του Πρωταθλητής, εν μέσω αποδοκιμασιών, σε ένα πρωτόγνωρο για τα χρονικά του σπορ, σκηνικό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ήταν από τα πλέον συναρπαστικά και δραματικά στην ιστορία του σπορ, αν και στο τέλος αμαυρώθηκε από την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Valentino Rossi και τον Marc Marquez, η οποία έπαιξε το ρόλο της στην τελική έκβαση του Πρωταθλήματος.

Παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν από την Κυριακή σχετικά με το μέλλον των αναβατών στις δύο κορυφαίες ομάδες της σεζόν, την Yamaha και την Repsol Honda, το πιθανότερο είναι να μην έχουμε κάποια αλλαγή ενόψει 2016.

Στην Ιταλία γράφτηκε πως ο Lorenzo ίσως μετακομίσει στη Repsol Honda συνθέτοντας δίδυμο με τον Marquez και τον Pedrosa να ακολουθεί αντίθετη διαδρομή, όντας ο παρτενέρ του Rossi στη Yamaha.

Την Τρίτη 10/11, η Gazzetta dello Sport, με χτύπημα που φιλοξενεί στη βάση της πρώτης σελίδας της, διαψεύδει κάθε σενάριο.

« Vale και Lorenzo, κανένα διαζύγιο!», αναφέρει χαρακτηριστικά προσθέτοντας « Γιατί και το 2016 θα συνεχίσουν να αποτελούν το δίδυμο της Yamaha».

Εφόσον, λοιπόν, δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστούν στη Yamaha τους δύο αναβάτες του χρόνου.

Μετά την επιστροφή του Doctor στην εταιρεία των "τριών διαπασών", η σχέση τους είχε βελτιωθεί αισθητά. Ωστόσο, στους τελευταίους αγώνες και ιδιαίτερα μετά τη Μαλαισία και τα σχόλια του Ισπανού ότι « έχασε το σεβασμό του προς τον Rossi», όλα άλλαξαν, προς το χειρότερο.

Το τελειωτικό χτύπημα ήταν η δήλωση του "Por Fuera" για τις κατηγορίες που εκτόξευσε ο Rossi προς τον Marquez. « Ο Vale το πήρε άσχημα γιατί ξέρει πως αυτή ήταν η τελευταία του ευκαιρία να στεφθεί Πρωταθλητής».

Διαβάστε ακόμη στο Car And Driver:

VIDEO από τον αγώνα της Valencia

Rossi: "Πρωταθλητής με τις πλάτες του Marquez!"

GP Valencia - RACE: Το πήρε ο Lorenzo (VIDEO)

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ