MOTOGP

Ποιος πραγματικά είναι ο Valentino Rossi;

Ποιος πραγματικά είναι ο Valentino Rossi;
MILAGRO

Μέσα από μια σειρά videos που θαφέρουν τον τίτλο ‘Valentino Rossi: The Doctor’ και τα οποία θα προβληθούν από τις 5 Μαϊου στο κανάλι της Monster Energy στο youtube, θα γνωρίσουμε ποιος πραγματικά είναι ο Valentino Rossi (VIDEO).

Μέσα από μια σειρά videos που θαφέρουν τον τίτλο ‘Valentino Rossi: The Doctor’ και τα οποία θα προβληθούν αρχής γενομένης από τις 5 Μαϊου στο κανάλι της Monster Energy στο youtube , θα γνωρίσουμε ποιος πραγματικά είναι ο Valentino Rossi, ο κατά πολλούς μεγαλύτερος αναβάτης όλων των εποχών στα MotoGP. Η Monster, θυμίζουμε, είναι εδώ και χρόνια ένας από τους βασικούς σπόνσορες του VR46.

Στα επεισόδια της σειράς θα δούμε πως είναι μακριά από την πίστα ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, πως διοικεί την εταιρεία του VR|46, πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του.

Θα ακούσουμε τις απόψεις ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, που τον γνωρίζουν καλά και που έχουν πράγματα να πουν. Θα μάθουμε επίσης μυστικά της επιτυχίας του και το τι σημαίνει να είσαι ο Valentino Rossi, το Νο46, που εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θαυμάζουν...

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο υπάρχει μια σκηνή, προς ταμέσα του video, όπου ο VR46 υψώνει τα μεσαία δάχτυλα τωνχεριώντου. Σε ποιον να απευθύνεται άραγε με αυτήν την χειρονομία;

#VR46TheSeries…

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Ράλι Αργεντινής: New Zealand Story...
Οι τιμές των αυτοκινήτων ανά εταιρεία! (UPD)
Οι περιπέτειες των αδερφών Καρακώστα στο "αφιλόξενο" Assen
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ