MOTOGP

Ο Στόνερ "σημαδεύει" το Φίλιπ Άιλαντ

Ο Στόνερ "σημαδεύει" το Φίλιπ Άιλαντ

Ο Κέισι Στόνερ ελπίζει πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στο αυστραλιανό Grand Prix τον Οκτώβριο και στοχεύει στην έκτη συνεχόμενη νίκη του.

Ο Κέισι Στόνερ επέστρεψε στην Αυστραλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί αστράγαλο. Το διάστημα της αποθεραπείας του θα γίνει γνωστό όταν χειρουργηθεί από τον Νιλ Χάλπιν.

Πάντως σε δηλώσεις του σε συμπατριώτες του ο Στόνερ τόνισε πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Φίλιπ Άιλαντ (28/10), προκειμένου να διεκδικήσει την έκτη συνεχόμενη νίκη του.

"Σχεδιάζω να είμαι έτοιμος για τον αγώνα, είναι ο μοναδικός που δεν θέλω να χάσω", είπε χαρακτηριστικά. Και φυσικά ρωτήθηκε ξανά για το αν σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του και το 2013.

" Δεν αγωνίζομαι σε αυτό το πρωτάθλημα για να περιμένω και να ολοκληρώσω την καριέρα μου σε ένα μεγάλο παραμύθι. Δεν θα αγωνιστώ του χρόνου. Μπορεί να αντιμετωπίσω παρόμοιο θέμα και κάτι άλλο να πάει στραβά. Έχω μια σεζόν να ολοκληρώσω, θέλω να επιστρέψω στους αγώνες το συντομότερο δυνατό".

Ο Στόνερ μοιράζεται το ρεκόρ νικών στο Φίλιπ Άιλαντ με τον Βαλεντίνο Ρόσι. Και οι δύο μετρούν από πέντε συνεχόμενες.

Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανέλθει στους αγώνες στη Μαλαισία στις 21 Οκτωβρίου. Στους επόμενους τρεις αγώνες (Μιζάνο, Αραγόν, Μοτέγκι) ενδέχεται να αντικατασταθεί από τον Τζόναθαν Ρία, ο οποίος θα κάνει δοκιμές με τη Honda στο Μπρνο.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ