MOTOGP

Ο Ρόσι ζήτησε μια Honda για του χρόνου

Valentino Rossi, left, of Italy, speaks with a technician prior to practice for the Red Bull U.S. Grand Prix MotoGP world championship motorcycle race Saturday, July 23, 2011, at Laguna Seca raceway in Monterey, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
Valentino Rossi, left, of Italy, speaks with a technician prior to practice for the Red Bull U.S. Grand Prix MotoGP world championship motorcycle race Saturday, July 23, 2011, at Laguna Seca raceway in Monterey, Calif. (AP Photo/Ben Margot) AP

Ο Μάρκο Μελάντρι υποστήριξε ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει ζητήσει μια Honda από τον Φάουστο Γκρεσίνι για την επόμενη σεζόν.

"Φτωχό" το καλοκαίρι φέτος στο MotoGP και μέχρι τον επόμενο αγώνα στο Μπρνο στα μισά του μήνα, κυκλοφορούν διάφορες φήμες και ιστορίες.

Οι περισσότερες αφορούν τη μη αποτελεσματική ένωση του Βαλεντίνο Ρόσι με τη Ducati. Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο "γιατρός" δεν έχει πετύχει νίκη και από ότι φαίνεται δύσκολα θα πλησιάσει σε μια.

Κι επειδή δεν μπορεί να... βολευτεί στην GP11 ή στην GP11.1 σκέφτεται, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, να πραγματοποιήσει μεγάλη έξοδο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες κυκλοφόρησαν φήμες ότι θέλει να κατεβάσει τη δική του ομάδα, χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα της Honda (για πρώτη φορά μετά το 2003). Τώρα ήρθε ο παιδικός του φίλος, Μάρκο Μελάντρι να ρίξει λάδι, λέγοντας ότι ο Ρόσι έχει ζητήσει μια Honda από τον Φάουστο Γκρεσίνι.

Ο Μελάντρι, αναβάτης της Gresini Honda μέχρι πέρυσι, πρόσθεσε "αυτή η πληροφορία έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που έλεγα τόσο καιρό, ότι είναι μετρημένες οι μέρες του "γάμου" της Ducati και του Ρόσι".

Οι δηλώσεις του Μελάντρι αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό γιατί όχι μόνο δεν κάνει παρέα με τον Ρόσι πια, ενώ ήταν τραγικό το πέρασμα του από τη Ducati. Έφυγε δε "τσακωμένος" από τη Gresini.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ