MOTOGP

Ο Μάρκεθ ισοφάρισε τον Μάρκεθ του 2013

Ο Μάρκεθ ισοφάρισε τον Μάρκεθ του 2013

Ο Μαρκ Μάρκεθ εξασφάλισε την ένατη pole position φέτος στο Μπρνο. Οι Ducati θα βρίσκονται δίπλα του στην εκκίνηση. Πήρε το OK και θα αγωνιστεί ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Από την καλύτερη θέση για τη νίκη Νο11, τη νίκη-ρεκόρ θα πάρει εκκίνηση ο Μαρκ Μάρκεθ την Κυριακή (17/8) στο Μπρνο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ΜotoGP εξασφάλισε την pole position για ένατη φορά, ισοφαρίζοντας τον αριθμό των poles που είχε το 2013.

Ο Αντρέα Ιανόνε (Pramac Ducati) ακολούθησε τον Μάρκεθ και εξασφάλισε την 3η θέση στην εκκίνηση. Τον έριξε από τη δεύτερη ο τιμέιτ του την επόμενη χρονιά στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

Ο Βρετανός Μπράντλεϊ Σμιθ γιόρτασε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Tech 3 με την τέταρτη θέση και τον ταχύτερο χρόνο με M1. Ο Ντάνι Πεδρόσα (Repsol Honda) και ο Χόρχε Λορένθο (Yamaha) συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι (Yamaha) πήρε το ok να αγωνιστεί κανονικά στις κατατακτήριες μετά την πτώση του στην τέταρτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών και τον τραυματισμό στο χέρι. Ήταν έβδομος στην εκκίνηση μπροστά από τον Στέφαν Μπραντλ (LCR Honda) και τον Πολ Εσπαργαρό (Tech 3).

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ