MOTOGP

Ο... βιονικός Dani

15 GP Japón 13, 14, 15 y 16 de octubre de 2016, circuito de Motegi. MotoGP, motogp, mgp, MGP, Mgp
15 GP Japón 13, 14, 15 y 16 de octubre de 2016, circuito de Motegi. MotoGP, motogp, mgp, MGP, Mgp FRIEDEMANN KIRN,TWO WORLD MEDIA

Για πολλοστή φορά η τύχη παίζει άσχημο παιχνίδι στον Dani Pedrosa με το σώμα του να έχει υποβληθεί σε δεκάδες επεμβάσεις.

O 31χρονος αναβάτης που θα υποβληθεί σε επέμβαση στη δεξιά του κλείδα την οποία έσπασε μετά από την τρομακτική πτώση που είχε στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Motegi, δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Οι πολλοί και σε κάποιες περιπτώσεις σοβαροί τραυματισμοί που είχε στη διάρκεια των 16 χρόνων που βρίσκεται στα GP έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο “βιονικός” Dani είναι μαχητής, δεν τα παρατάει, θα επιστρέψει. Το πότε ακριβώς θα το μάθουμε εν καιρώ. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε ξανά εν δράσει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στη Valencia.

Στο παρακάτω γράφημα που δημοσίευσε ιταλική εφημερίδα μπορείτε να δείτε τους τραυματισμούς που είχε έως τώρα στην καριέρα του στα GP ο 31χρονος αναβάτης.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το σώμα του είναι ιδιαίτερα καταπονημένο από τους σοβαρούς τραυματισμούς και τις δεκάδες επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά είπαμε, ο Dani είναι μαχητής.

Θυμηθείτε τι συνέβη το 2015 με το σύνδρομο arm-pump. Έφτασε μια ανάσα από το να βάλει τέλος στην καριέρα του, εξουθενωμένος ψυχολογικά από τις απανωτές ατυχίες. Ακόμα και τότε όμως δεν τα παράτησε. Έπαιξε με τις πιθανότητες και κέρδισε…

Ο... βιονικός Dani

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Ο Pedrosa επιστρέφει Ισπανία, ο Laverty στο νοσοκομείο (video)

VIDEO: Σοκάρουν τα στοιχεία τηλεμετρίας του ατυχήματος του Baz

GP Ιαπωνίας - QP: Colpo grosso από τον Rossi!

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ