MOTOGP

Ο Pedrosa επιστρέφει στη δράση στη Valencia

15 GP Japón 13, 14, 15 y 16 de octubre de 2016, circuito de Motegi. MotoGP, motogp, mgp, MGP, Mgp
15 GP Japón 13, 14, 15 y 16 de octubre de 2016, circuito de Motegi. MotoGP, motogp, mgp, MGP, Mgp FRIEDEMANN KIRN,TWO WORLD MEDIA

Ο Ισπανός αναβάτης επιστρέφει στη δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις ελεύθερες δοκιμές του Motegi.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την επέμβαση που υποβλήθηκε στην κλείδα του ο 31χρονος αναβάτης δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στη σέλα της RC213V στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην πίστα Ricardo Tormo.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο Ισπανός είναι ο πιο πετυχημένος εν ενεργεία αναβάτης στη συγκεκριμένη πίστα έχοντας πετύχει συνολικά έξι νίκες (τρεις στη μεγάλη κατηγορία, δύο στα 250cc και μία στα 125cc).

« Οι προηγούμενες τρεις εβδομάδες δεν ήταν εύκολες λόγω του πόνου, κυρίως μετά την επέμβαση, αλλά και γιατί απουσίασα από αγώνες που έγιναν σε κάποιες από τις αγαπημένες μου πίστες», είπε ο Pedrosa για να προσθέσει: « Όταν ξεκίνησα την αποθεραπεία η κατάσταση μέρα με τη μέρα βελτιωνόταν και η σκέψη να αναρρώσω έγκαιρα ώστε να τρέξω στη Valencia ήταν μια ώθηση που βοήθησε στις πιο δύσκολες στιγμές.

Ακόμα δεν είμαι βέβαιος για το πως θα αισθάνομαι όταν ανέβω στη μοτοσυκλέτα, αλλά όπως και να χει είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη δράση! Λατρεύω την πίστα της Valencia, έχω φανταστικές αναμνήσεις από εκεί και μου αρέσει πολύ η ιδέα να επιστρέψω στη δράση μπροστά στους οπαδούς μου».

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ