MOTOGP

Ο πανηγυρισμός του Ρόσι για την σπουδαία νίκη του!

Ο πανηγυρισμός του Ρόσι για την σπουδαία νίκη του!

Ο Βαλεντίνο Ρόσι πήρε τη νίκη στο ολλανδικό GP και έφτασε τις 115 και χρειάζεται άλλες επτά για να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας τον Αγκοστίνι. Δείτε πώς πανηγύρισε την επιτυχία του (VIDEO)

Τα λόγια έχουν στερέψει για τον Βαλεντίνο Ρόσι και τα μυθικά επιτεύγματά του. Ο άνθρωπος που αποτελεί τον Μίδα των δυο τροχών, αυτός που σπάει τα ρεκόρ και το όνομά του είναι συνώνυμο των τίτλων και της επιτυχίας, κατάφερε να θριαμβεύσει και στο ολλανδικό GP για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Ο "γιατρός" έφτασε τις 115 νίκες στην τεράστια καριέρα του και πλέον χρειάζεται άλλες επτά για να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας τον Αγκοστίνι, που έχει 121. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για έναν θρύλο των μηχανοκίνητων αθλημάτων.

Δείτε πώς πανηγύρισε ο ίδιος και η ομάδα του (Movistar Yamaha Moto GP) τη νέα νίκη του, που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη για την κατάκτηση του 8ου τίτλου στη μεγάλη κατηγορία και 10ου συνολικά στην καριέρα του. Τους τέσσερις πρώτους αναβάτες, τους χωρίζουν μόλις έντεκα βαθμοί και η μάχη μαίνεται!

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ