MOTOGP

Ο Λορένθο στη Honda, αντικαταστάτης του ο Πετρούτσι στη Ducati

Spain's rider Jorge Lorenzo of the Ducati Team steers his motorcycle at the MotoGP race during the Italian Moto GP grand prix at the Mugello circuit, in Scarperia, Italy, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Spain's rider Jorge Lorenzo of the Ducati Team steers his motorcycle at the MotoGP race during the Italian Moto GP grand prix at the Mugello circuit, in Scarperia, Italy, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Χόρχε Λορένθο θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνι Πεντρόσα στην Honda, καθώς συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο. Ο Ντανίλο Πετρούτσι από τη δορυφορική ομάδα της Ducati, την Pramac, έρχεται να αντικαταστήσει τον Ισπανό αναβάτη.

Ο Χόρχε Λορένθο θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνι Πεντρόσα στην ομάδα της Honda, καθώς συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Πεντρόσα γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Honda, με τους Ιάπωνες να βρίσκουν άμεσα τον διάδοχό του στο πρόσωπο του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Έτσι, ο 32χρονος αναβάτης από τη Μαγιόρκα θα είναι στην ίδια ομάδα με τον κάτοχο του τίτλου, Μαρκ Μάρκεθ, παρουσιάζοντας ένα πολύ ισχυρό δίδυμο. Το συμβόλαιο του Λορένθο θα είναι διετούς διάρκειας ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Από 'κει και πέρα, η Ducati κινήθηκε αστραπιαία και στην θέση του Λορένθο φέρνει τον Ντανίλο Πετρούτσι, ο οποίος έτρεχε με τη δορυφορική ομάδα της Ducati, την Pramac, εκτιμήθηκε η δουλειά του και οι ικανότητές του, παίρνοντας την θέση του Ισπανού. Ο Πετρούτσι ήταν στην Pramac από το 2015 και κάθε χρόνο καταφέρνει να μαζέψει βαθμούς, όντας ανταγωνιστικός.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ