MOTOGP

Νίκη και στη Γαλλία ο Μάρκεθ

Repsol Honda's Marc Marquez of Spain, during a practice session ahead of the MOTO British Grand Prix at Silverstone racetrack Friday Aug. 25, 2017. (David Davies/PA via AP)
Repsol Honda's Marc Marquez of Spain, during a practice session ahead of the MOTO British Grand Prix at Silverstone racetrack Friday Aug. 25, 2017. (David Davies/PA via AP) DAVID DAVIES/PA VIA AP

Την τρίτη διαδοχική νίκη του στη φετινή σεζόν του MotoGP, μετά από αυτές στο Όστιν και στη Χερέθ, πανηγύρισε σήμερα (20/5) ο Μαρκ Μάρκεθ.

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει ο Μαρκ Μάρκεθ. Ο Ισπανός αναβάτης και παγκόσμιος πρωταθλητής, μετά τις πρωτιές σε Όστιν και Χερέθ, κατάφερε να επικρατήσει και στην πίστα του Λε Μαν στη Γαλλία, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda, ο οποίος είναι και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 41:49.773 και έφτασε τις 38 νίκες στη μεγάλη κατηγορία, όσες και ο βετεράνος Αυστραλός, Κέισι Στόνερ. Ο Μάρκεθ άφησε στην δεύτερη θέση τον Ιταλό, Ντανίλο Πετρούτσι, με Ducati (+2.310), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ακόμη ένας Ιταλός, ο Βαλεντίνο Ρόσι με Yamaha (+5.350).

Ο Μάρκεθ έφτασε τους 95 βαθμούς έπειτα από πέντε GP και αύξησε τη διαφορά απ' όσους βρίσκονται στο κατόπι του και τον καταδιώκουν. Δεύτερος με 59 βαθμούς είναι ο Ισπανός, Μάβερικ Βινιάλες (Yamaha), ενώ ακολουθούν οι Γιοάν Ζαρκό (Γαλλία, Yamaha) με 58, Βαλεντίνο Ρόσι με 56 και Ντανίλο Πετρούτσι με 54.

Photo Credits: David Davies/PA via AP

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ