MOTOGP

Με Zarco-Folger η Tech 3 το 2017

Με Zarco-Folger η Tech 3 το 2017

Με νέο δίδυμο αναβατών θα εμφανιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα του Moto Gp η γαλλική Zarco-Folger.

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό ότι από του χρόνου η Yamaha Tech 3 θα παραταχθεί στο Πρωτάθλημα με νέο οδηγικό δίδυμο μιας και οι Bradley Smith - Pol Espargaro θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους στην KTM που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την είσοδό της στην κορυφαία κατηγορία των MotoGP.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Οι εκλεκτοί του Herve Poncharal για να στελεχώσουν τη "δορυφορική" ομάδα της Yamaha του χρόνου είναι δύο αναβάτες που αγωνίζονται φέτος στην κατηγορία Moto2.

O λόγος για τον 22χρονο Γερμανό Jonas Folger και τον 25χρονο Γάλλο Johann Zarco που πέρσι κατέκτησε τον τίλτο στη μεσαία κατηγορία, ενώ φέτος, έπειτα από οχτώ αγώνες, ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Alex Rins.

« Η ομάδα έχει μια μακρά συνεργασία με την Yamaha και κάθε χρόνο έχουν ένα πολύ καλό σύνολο. Αυτό με ευχαριστεί και μου δίνει έξτρα κίνητρο για να πετύχω τους στόχους μου», σχολίασε ο Zarco και πρόσθεσε: « Θα δουλέψω σκληρά και θα προετοιμαστώ στο μέγιστο βαθμό, διότι πιστεύω ότι μετά την πολυετή μου εμπειρία στη μεσαία κατηγορία, είναι πολύ πιθανό να πάρω μερικά δυνατά αποτελέσματα στο MotoGP».

Για την ιστορία, ο Zarcoείναι ο δεύτερος Γάλλος αναβάτης που θα οδηγήσει για τη γαλλική ομάδα τα τελευταία χρόνια, μετά τον Sylvain Guintoli, το 2007.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ Car and Driver:

Ανακοίνωσε Aleix Espargaro η Aprilia
Ο Vinales δίπλα στον Rossi!
Ανακοίνωσε Aleix Espargaro η Aprilia
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ