MOTOGP

Lorenzo: "Μπορούμε Πρωτάθλημα ακόμα και του χρόνου!"

VALENCIA, SPAIN - NOVEMBER 16:  Jorge Lorenzo of Spain and Ducati Team heads down a straight during the MotoGp Tests In Valencia at Ricardo Tormo Circuit on November 16, 2016 in Valencia, Spain.  (Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images)
VALENCIA, SPAIN - NOVEMBER 16: Jorge Lorenzo of Spain and Ducati Team heads down a straight during the MotoGp Tests In Valencia at Ricardo Tormo Circuit on November 16, 2016 in Valencia, Spain. (Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images) GETTY IMAGES

Οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού αναβάτη, Jorge Lorenzo για την Ducati και τις προσδοκίες του.

H Ducati έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για επιστροφή στην κορυφή στον Jorge Lorenzo. Πιστεύει πολύ στον Ισπανό γι' αυτό άλλωστε προχώρησε σε μια τόσομεγάλη επένδυση (25 εκατομμύρια ευρώ συνολικά για δύο χρόνια).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: DUCATI

Στις πρώτες δοκιμές του με την D16 , στη Valencia, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός γεγονός που γέμισε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση τους ανθρώπους της ομάδας.

Λόγω του συμβολαίου που έχει με τη Yamaha μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει άλλες δοκιμές, ούτε και να μιλήσει για τη νέα του ομάδα. Παρ' όλα αυτά έχουμε μια πρώτη εικόνα για τις σκέψεις του μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca.

« Είναι δύσκολο να κατακτήσεις το Πρωτάθλημα και είμαι τυχερός που έχω καταφέρει να κερδίσω πέντε. Τώρα θέλω να κατακτήσω άλλο ένα το συντομότερο δυνατό, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, από τη μοτοσυκλέτα, την τύχη και τη φυσική κατάσταση. Είναι όλα πολλά σημαντικά και πρέπει να είμαστε τέλειοι γιατί μπορεί να γίνει. Εγώ, πάντως, είμαι έτοιμος, από την επόμενη χρονιά κιόλας χρονιά», δήλωσε ο 29χρονος αναβάτης.

« Το να οδηγείς για μια ιαπωνική μάρκα όπως η Yamaha, η Honda, η Suzuki είναι σημαντικό, αλλά το να είσαι μέλος μιας ομάδας όπως η Ducati... είναι η ιστορία του μοτοσυκλετισμού, είναι σαν να λέμε η Ferrari των δύο τροχών. Είναι κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό. Η πρόταση που μου έκανε η Ducati ήταν πολύ σημαντική και το ότι μπορώ να γίνω ο δεύτερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστορία τους αποτελεί γιγαντιαίο κίνητρο για εμένα», είπε ο "Por Fuera".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Lorenzo και Vinales
Μια ονειρική σεζόν για τη Honda
To τελευταίο... ταγκό του Lorenzo με τη Yamaha
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ