MOTOGP

Κίνηση αλά Φερστάπεν στο MotoGP

Κίνηση αλά Φερστάπεν στο MotoGP

Τον 19χρονο Αυστραλό Τζακ Μίλερ επέλεξε η Honda για να ανεβάσει κατευθείαν στο MotoGP. Ο Μίλερ αγωνίζεται στη Moto3.

Στη Φόρμουλα 1 η Red Bull πήρε τον 16χρονο Μαξ Φερστάπεν από τις μικρές κατηγορίες και τον έβαλε στην Toro Rosso και στο MotoGP η Honda ανέβασε τον 19χρονο Τζακ Μίλερ από τη Moto3 στο MotoGP!

Ο Μίλερ, πρωτοπόρος στη μικρότερη κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος, θα πλαισιώσει τον Καλ Κράτσλοου στην LCR Honda. Η ομάδα του Λούτσιο Τσεκινέλο θα έχει δύο μοτοσικλέτες στο MotoGP το 2015.

Μέχρι τη φετινή σεζόν ο Μίλερ δεν είχε ανέβει στο βάθρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η "μετακόμιση" του στη Red Bull KTM άλλαξε την καριέρα του και προηγείται στο πρωτάθλημα.

Η κίνηση του HRC δεν συνηθίζεται, αφού όλοι οι νεαροί οδηγοί ανεβαίνουν μια μια τις κατηγορίες. Το ίδιο έχουν κάνει στο παρελθόν ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο Χόρχε Λορένθο, ο Μαρκ Μάρκεθ και ο Ντάνι Πεδρόσα.

Ο Μίλερ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής εξαιτίας του τρόπου που αγωνίζεται. Η Αυστραλία, μια χώρα με μεγάλη παράδοση στη μοτοσικλέτα, δεν έχει οδηγό στη μεγάλη κατηγορία μετά την αποχώρηση του Κέισι Στόνερ από την ενεργό δράση. Βάσει της συμφωνίας που έχει κάνει αναμένεται το 2017, να πάρει μια εργοστασιακή μοτοσικλέτα στα χέρια του το 2017.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ