MOTOGP

Και επίσημα ο Stoner στη Ducati!

Και επίσημα ο Stoner στη Ducati!

Ο Casey Stoner επιστρέφει στην Ducati με την οποία κατέκτησε τον πρώτο του Παγκόσμιο τίτλο στην κορυφαία κατηγορία των MotoGP το 2007.

Η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη μεγάλη επιστροφή του σπουδαίου Αυστραλού αναβάτη, ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του HRC.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα έχει διπλό ρόλο στη Ducati καθώς πέρα από δοκιμαστής θα είναι και πρέσβης της εταιρείας. Με την πείρα του και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη της νέας D16 GP16. Είναι δε πολύ πιθανό να λάβει μέρος και σε κάποιους αγώνες ως wild card.

Το τι ακριβώς σημαίνει Casey Stoner για την Ducati μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας CLICK ΕΔΩ .

« Ο Stoner βρίσκεται στις καρδιές όλων των ducatisti και είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να επιστρέψει στην οικογένειά μας», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali.

« Διαθέτει απίστευτο ταλέντο και με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά τον Gigi και τους αναβάτες μας στην εξέλιξη της νέας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο 30χρονος Αυστραλός είπε μεταξύ άλλων: « Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ομάδα της Ducati! Έχω τόσες πολλές εξαιρετικές αναμνήσεις δουλεύοντας με ανθρώπους της εταιρείας στο παρελθόν και η ευκαιρία να συνεργαστώ και πάλι μαζί τους είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο».

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ