MOTOGP

Hitting the Apex: Η νέα ταινία για τα MotoGP

Hitting the Apex: Η νέα ταινία για τα MotoGP

Μία ακόμη ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο, αφιερωμένη στον μαγικό, επικίνδυνο, απαιτητικό κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας και ειδικότερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας MotoGP (VIDEO)

Πρωταγωνιστές δεν θα είναι άλλοι από τους ίδιους τους αναβάτες. Έξι από τους πιο γρήγορους αναβάτες όλων των εποχών. O “μεγάλος” Valentino Rossi, ο Jorge Lorenzo, o Dani Pedrosa, o Marc Marquez, o Casey Stoner αλλά και ο αδικοχαμένος Marco Simoncelli που δυστυχώς σκοτώθηκε το 2011 στον αγώνα στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Mark Neale και την παραγωγή ο ίδιος μαζί με τον αστέρα του Hollywood και λάτρη των μοτοσυκλετών Brad Pitt, ο οποίος κάνει και την αφήγηση.

Ο κινηματογραφικός φακός έχει συλλάβει μερικές από τις πιο τρομακτικές πτώσεις των τελευταίων ετών, ενώ καταγράφονται εξομολογήσεις των πρωταγωνιστών για το πώς είναι να οδηγείς μια μοτοσυκλέτα με τεράστια ιπποδύναμη που επιταχύνει γρηγορότερα από ένα μονοθέσιο της Formula 1 σημειώνοντας ταχύτητες που φτάνουν πολλές φορές τα 350 χ.α.ώ.

Είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό να ακούς τον Rossi να λέει: « Για να είμαι ειλικρινής, δεν ρισκάρω και πάρα πολύ. Δεν είμαστε κάποιοι που κυνηγάμε μόνο το όνειρο, είμαστε και άνθρωποι…».

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας: www.hittingtheapexfilm.com .

Διαβάστε περισσότερα στο Car and Driver:

Κερδοσκοπικά παιχνίδια με τις τιμές στα καύσιμα

Πρώτη παγκόσμια επιτυχία για τα νέα ελαστικά Michelin Pilot Sport H5/S5

Η πρόκληση να πουλάς αυτοκίνητα στον Floyd Mayweather (VIDEO)

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ