MOTOGP

Η Motul έτοιμη για το MotoGP 2016

Η Motul έτοιμη για το MotoGP 2016
Motul

Το 2016 η Motul όχι μόνο θα υποστηρίξει τεχνικά τρεις μεγάλες εργοστασιακές ομάδας, αλλά θα είναι και Χορηγός Τίτλου σε τέσσερις αγώνες.

Οι δοκιμές και οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί - λιπαντικά, γράσα, καθαριστικά και φίλτρα έχουν συσκευαστεί και οι ομάδες είναι καθοδόν για το Κατάρ στη Μέση Ανατολή. Το MotoGP 2016 είναι έτοιμο για δράση!

Το παλαιότερο Πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της δημοσιότητας, αποτελεί για την Motul αναπόσπαστο μέρος της έρευνας και ανάπτυξης των μελλοντικών της προϊόντων.

Τεχνολογία αιχμής, high-tech πρωτότυπα από τους κορυφαίους κατασκευαστές μοτοσυκλετών στον κόσμο θα αγωνιστούν σε 18 συνολικά αγώνες, σε 13 διαφορετικές χώρες, από το Μάρτιο μέχρι το Νοέμβριο, ξεκινώντας με το Κατάρ στις 20 Μαρτίου.

Το 2016 η Motul όχι μόνο θα υποστηρίξει τεχνικά τρεις μεγάλες εργοστασιακές ομάδας - Team Suzuki, Monster Yamaha Tech3 και Aprilia Racing Team Gresini – αλλά θα είναι και Χορηγός Τίτλου σε τέσσερις συνολικά αγώνες: Gran Premio Motul de la Republica Argentina (ARG), Motul ΤΤ Assen (NLD), Motul Grand Prix της Ιαπωνίας (JAP) και Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana (ESP). Επιπλέον η Motul συνεχίζει την επίσημη συνεργασία της με το Grand Prix της Γαλλίας, ένα από τα κορυφαία διεθνή αθλητικά γεγονότα της χώρας, που θα γίνει στο Le Mans στις 8 Μαΐου, για 20η συνεχόμενη χρονιά.

Οι τρεις ομάδες που αναφέρονται παραπάνω, θα χρησιμοποιούν ειδικά εξελιγμένα λιπαντικά κινητήρα που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τους μηχανικούς και σχεδιαστές της Suzuki, της Yamaha και της Aprilia, ώστε να ανταποκρίνονται στις ακραίες συνθήκες και τους περιορισμούς που υπάρχουν στο άκρως ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα MotoGP. Επίσης, οι ομάδες θα χρησιμοποιούν το σύνολο της ολοκληρωμένης σειράς MC Care της Motul.

Ο Maverick Viñales της Suzuki τα πήγε περίφημα στις δοκιμές, κυρίως στην Αυστραλία και το Κατάρ, εδραιώνοντας πολλές ελπίδες για βάθρο αυτή την σεζόν. Χρησιμοποιώντας το νέο seamless κιβώτιο στην Suzuki GSX-RR, η ομάδα θα επωφεληθεί αναμφίβολα από την πολυετή συνεργασία μεταξύ του εργοστασίου και της Motul, που αναπτύσσει πρωτοποριακά λιπαντικά για πάνω από 160 χρόνια. Μαζί με τον Viñales θα στην Suzuki θα τρέξει ο Ισπανός Aleix Espargaro.

Μια άλλη μακροχρόνια συνεργασία, που διαρκεί 27 απίστευτα χρόνια, η Monster Yamaha Tech 3 ξεκινά την χρονιά με το πλεονέκτημα της συνοχής στο πλήρωμά της, έχοντας κάνει πολύ σκληρή δουλειά κατά την διάρκεια του χειμώνα για να αναπτύξει την Yamaha YZR-Μ1. Ο Βρετανός Bradley Smith ελπίζει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το 2015 και να διατηρήσει την εξαιρετική του πορεία και τα καλά αποτελέσματα, υποστηριζόμεντος από τον Ισπανό Pol Espargaro.

Ένα σχετικά νέο μέλος στην οικογένεια της Motul, το οποίο επέστρεψε πέρυσι στο κορυφαίο Πρωτάθλημα μοτοσυκλετών, είναι η Aprilia Racing Team Gresini. Χρησιμοποιώντας το 2106 μια ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα, την Aprilia RS-GP, με αναβάτες τους Alvaro Bautista και Stefan Bradl προχωρά στη νέα σεζόν με νέες καινοτομίες, νιώθοντας όμως ασφαλής γνωρίζοντας την αξιοπιστία και την ανωτερότητα των προϊόντων της Motul.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παραμένει το ιδανικό εργαστήριο ανάπτυξης και τεχνολογικής εξέλιξης λιπαντικών προϊόντων για την Motul και παρέχει ένα τέλειο χώρο προβολής των προϊόντων της.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

"ΘΕΛΕΙ ΑΡΧ#$%^ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!"

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ O ALONSO!

GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ - RACE: ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ROSBERG ΣΤΟ "ΜΑΤ" ΤΗΣ MERCEDES

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ