MOTOGP

H μεγαλύτερη νίκη του Rossi...

H μεγαλύτερη νίκη του Rossi...
MILAGRO

Αμέσως μετά τη νίκη του στη Jerez, o Valentino Rossi έστειλε μια σειρά από δικά του αξεσουάρ στους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο στην πτέρυγα παιδικής ογκο-αιματολογίας του νοσοκομείου της Πάρμα.

Αν στο ασημένιο κύπελλο που απένειμαν στον Valentino Rossi για την 113η νίκη της καριέρας του στην πίστα της Jerez κρύβεται το μυστικό της μακροζωίας, τότε ο μικρός Lorenzo που νοσηλεύεται στο Παιδιατρικό νοσοκομείο της Parma και ο οποίος το έχει πλέον στα χέρια του, θα βγει νικητής από την πιο σκληρή μάχη της ζωής του.

Αμέσως μετά την τεράστια νίκη του στη Jerez, o 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έστειλε μια σειρά από δικά του αξεσουάρ (μπλούζες, καπέλα, αυτόγραφα) στους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο στην πτέρυγα παιδικής ογκο-αιματολογίας του νοσοκομείου της Πάρμα.

Υπήρχε όμως και ένα ξεχωριστό δώρο για έναν φανατικό του φίλο, τον Lorenzo, στον οποίο πριν λίγους μήνες, σε μια επίσκεψη του,ο επικεφαλής του επίσημου fun club του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Flavio Pratesi, είχε υποσχεθεί να του χαρίσει το... λάφυρο από την επόμενη νίκη του Valentino. Και τήρησε την υπόσχεσή του.

Λίγες ώρες μετά την απονομή, το ασημένιο ποτήρι που πήρε ο Doctor ως επιβράβευση για τη μεγάλη του νίκη στην Jerez -την πρώτη στην καριέρα του που ήρθε οδηγώντας από την αρχή έως το τέλος τον αγώνα, χωρίς να χάσει σε κανέναν γύρο την πρωτιά- βρέθηκε στα χέρια του Lorenzo.

Και είναι βέβαιο πως το χαμόγελο που σχηματίστηκε στο πρόσωπο του μικρού παιδιού αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη και τη μεγαλύτερη επιβράβευση για τον Ιταλό σούπερ σταρ των MotoGP...

H μεγαλύτερη νίκη του Rossi...

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Ράλι Αργεντινής: New Zealand Story...
Οι τιμές των αυτοκινήτων ανά εταιρεία! (UPD)
Οι περιπέτειες των αδερφών Καρακώστα στο "αφιλόξενο" Assen
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ