MOTOGP

Η μεγάλη επιστροφή του Pedrosa

Η μεγάλη επιστροφή του Pedrosa

Ο Dani Pedrosa επιστρέφει στη δράση όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το προσωπικό blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Repsol.

" Η ανάρρωσή μου πήγε καλά, θα είμαι στο Le Mans αυτό το 3ήμερο", αναφέρει μεταξύ άλλων ο 29χρονος Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda, ο οποίος μετά τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Κατάρ, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται προσωρινά από τους αγώνες ώστε να αντιμετωπίσει το σύνδρομο arm-pump που ταλαιπωρεί το δεξί του χέρι.

Αποφάσισε να μπει χειρουργείο για ακόμα μια φορά με την ελπίδα να ξεφορτωθεί μια για πάντα το πρόβλημα. Ακολουθώντας τις συμβουλές του ιατρικού επιτελείου δεν επίσπευσε τις διαδικασίες ώστε να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις πίστες καθώς οι λάθος χειρισμοί ήταν πολύ πιθανό να επιδεινώσουν την κατάσταση. 'Ετσι, στο διάστημα της ανάρρωσής του απουσίασε από τους αγώνες του Austin, της Αργεντινής και της Jerez.

Και φαίνεται πως έπραξε σωστά, όπως σημειώνει και ο ίδιος, μιας και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, στον αγώνα του Le Mans, που διεξάγεται το τριήμερο 15-17 Μαϊου.

Ο Dr. Xavier Mir που έκανε την λεπτή χειρουργική επέμβαση στο χέρι του ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Ο καταλληλότερος για να πει αν η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Pedrosa, ο οποίος θα διαπιστώσει το αποτέλεσμα όταν ανέβει ξανά στο μονόσελο της RC213V και μάλιστα σε μια πίστα ιδιαίτερα απαιτητική στα φρένα, που καταπονεί ιδιαίτερα τους βραχίονες των αναβατών.

Να σημειωθεί ότι στη γαλλική πίστα ο Pedrosa έχει πανηγυρίσει συνολικά τέσσερις νίκες - μία στα 125cc το 2003, δύο στα 250cc το 2004 και το 2005 και μία στα MotoGP, το 2013.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Η τιμή του Opel Adam S

Αγορά μοτοσυκλέτας - Απρίλιος 2015

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μονακό

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ