MOTOGP

Η ιστορία με "τον λαγό και τη χελώνα" MotoGP Style

Η ιστορία με "τον λαγό και τη χελώνα" MotoGP Style

Ο Ντάνι Πεδρόσα ανέλαβε να διηγηθεί το παραμύθι με τον "λαγό και τη χελώνα", αφού πρώτα βελτίωσε τη φυσική κατάσταση της χελώνας ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Η καριέρα του Ντάνι Πεδρόσα στο MotoGP μόνο σε ρυθμούς "χελώνας" δεν κινείται. Και μολονότι ο τίτλος των οδηγών στη μεγάλη κατηγορία δεν... λέει να έρθει, ο οδηγός από το Σαμπαντέλ παραμένει "λαγός" μέσα στην πίστα.

Μπαίνει μπροστά και τον κυνηγούν όλοι! Συνηθίζει να αποκτάει μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του γιατί εξαιτίας... έλλειψης όγκου δεν βγαίνει νικητής στις μάχες... ρόδα με ρόδα.

Έτσι είναι εύκολο να καταλάβουμε για ποιο λόγο τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στο παραμύθι με πρωταγωνιστές "το λαγό και τη χελώνα". Αυτό το παραμύθι επέλεξε να διηγηθεί για λογαριασμό μιας φιλανθρωπικής προσπάθειας.

Ο ασυνήθιστα χαμογελαστός και "ζωντανός" Πεδρόσα τάσσεται στο πλευρό της χελώνας, την οποία συνοδεύει στο γυμναστήριο για να κάνουν βάρη και διάδρομο ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Οι "μάχες" του "λαγού" της Repsol Honda με τις "χελώνες" CRT του MotoGP θα ξεκινήσουν στις 7 Απριλίου από την πίστα Λοσάιλ στο Κατάρ.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ