MOTOGP

Γύρους επίδειξης θα κάνει η KTM στο Spielberg

Γύρους επίδειξης θα κάνει η KTM στο Spielberg

Mika Kallo και Alex Hofman θα οδηγήσουν την RC16 για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Τα MotoGP επιστρέφουν στην Αυστρία έπειτα από 18 χρόνια (από το 1997) και η KTM, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία το 2017, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα της μοτοσυκλέτα στο ευρύ κοινό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Την Κυριακή 14/8 οι Mika Kallo και Alex Hofmann θα πραγματοποιήσουν γύρους επίδειξης στην πίστα του Spielberg όπου διεξάγεται το 10ο Grand Prix της χρονιάς.

Στις δοκιμές που έγιναν πρόσφατα στο Red Bull Ring η KTM είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το που ακριβώς βρίσκεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά με τη νέα μοτοσυκλέτα να είναι περί τα δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον κορυφαίο συνδυασμό. Οι Mika Kallio - Thomas Luthi που έχουν επωμιστεί το βάρος της εξέλιξης δήλωσαν ευχαριστημένοι από την πορεία των δοκιμών και από την εικόνα που παρουσιάζει η μοτοσυκλέτα.

Το αγωνιστικό ντεμπούτο της KTM RC16 θα πραγματοποιηθεί στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia, με τον Mika Kallio.

Η KTM θα ξεκινήσει την περιπέτειά της στην κορυφαία κατηγορία των MotoGP με δίδυμο τους Bradley Smith - Pol Espargaro οι οποίοι τα τελευταία χρόνια οδηγούν για την Monster Yamaha Tech 3. Και οι δύο έχουν υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (για το 2017 και το 2018) με την αυστριακή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Πόσες Bugatti Chiron κόστισε ο Paul Pogba;
Πόσο πουλήθηκε η Rolls Royce του Schumi;
Πάρτι κερδοσκοπίας στα καύσιμα
Το πιο ηλίθιο ατύχημα που έχεις δει!
Νέο Nissan Juke μέσα στο 2017
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ