MOTOGP

GP Σάχσενρινγκ: Όγδοη σερί νίκη για Marquez

GP Σάχσενρινγκ: Όγδοη σερί νίκη για Marquez

Ο Marc Marquez συνέχισε το... πάρτι του επί γερμανικού εδάφους, φτάνοντας στη νίκη για όγδοη σερί χρονιά στην πίστα του Σάχσενρινγκ.

Ο Marc Marquez επέκτεινε το εντυπωσιακό σερί του στην πίστα του Σάχσενρινγκ, αφού αναδείχθηκε νικητής για όγδοη σερί χρονιά.

Ο Καταλανός αναβάτης της Repsol Honda άρχισε τις διαδοχικές νίκες από τα 125κ.κ. και συνεχίζει μέχρι το MotoGP, εκκινώντας κάθε φορά από την pole position.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έδωσε μάχη με τον Γερμανό ρούκι της Monster Yamaha Tech 3, Jonas Folger, ο οποίος στο "εντός έδρας" grand prix πανηγύρισε το πρώτο βάθρο της καριέρας του.

Ο έτερος αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa, προσπέρασε γρήγορα τον Danilo Petrucci της Ducati που βρισκόταν στη 2η θέση, ενώ καλή εκκίνηση έκανε ο έτερος αναβάτης της Ducati, Jorge Lorenzo, ο οποίος από την 6η θέση πέρασε στην 3η, αλλά στη συνέχεια υποχώρησε.

Ο Valentino Rossi έκανε κι αυτός καλή εκκίνηση και από την 9η θέση τερμάτισε στην 5η, δίνοντας μάχη με τον ομόσταυλό του στη Yamaha, Maverick Viñales.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ GP ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

GP Σάχσενρινγκ: Όγδοη σερί νίκη για Marquez

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των αναβατών και των κατασκευαστών.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ