MOTOGP

GP Μπρνο: Τα pits έβγαλαν νικητή τον Marquez

Spain's MotoGP rider Marc Marquez of the Repsol Honda Team rides during the MotoGP race at the Czech Republic motorcycle Grand Prix at the Automotodrom Brno, in Brno, Czech Republic, Sunday, Aug. 6, 2017. (AP Photo/Petr David Josek)
Spain's MotoGP rider Marc Marquez of the Repsol Honda Team rides during the MotoGP race at the Czech Republic motorcycle Grand Prix at the Automotodrom Brno, in Brno, Czech Republic, Sunday, Aug. 6, 2017. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Marc Marquez διαχειρίστηκε καλύτερα το στέγνωμα της πίστας στο Μπρνο και πήρε τη νίκη στην Τσεχία, που τον διατηρεί επικεφαλής στην κατάταξη.

Η βροχή που έπληξε την πίστα του Μπρνο πριν από την έναρξη του grand prix έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του Marc Marquez ως νικητή του αγώνα. Το οδόστρωμα άρχισε να στεγνώνει γρήγορα μετά από την εκκίνηση και πλέον οι αναβάτες έδιναν μάχη με την τακτική.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε την πρωτοπορία από τον Jorge Lorenzo, ενώ οι Andrea Dovizioso και Valentino Rossi κινήθηκαν γρήγορα την εκκίνηση. Παρ' ολα αυτά, πιο γρήγορος από όλους ήταν ο Marquez, ο οποίος μπήκε στα πιτς πρώτος από το γκρουπ των προπορευομένων, έβαλε τα κατάλληλα ελαστικά και όταν βγήκε στη στεγνή -πλέον- πίστα, ανέκτησε το προβάδισμα και δεν κοίταξε ποτέ πάλι πίσω.

Ο Dani Pedrosa επίσης με Honda έκανε εκπληκτικό αγώνα και τον ακολούθησε, ανεβαίνοντας για 150ή φορά σε βάθρο, το οποίο συμπλήρωσε ο Maverick Viñales της Yamaha, ο οποίος διόρθωσε στον αγώνα του το λάθος να καθυστερήσει να μπει στα πιτς για αλλαγή ελαστικών.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ GP ΜΠΡΝΟ

GP Μπρνο: Τα pits έβγαλαν νικητή τον Marquez
GP Μπρνο: Τα pits έβγαλαν νικητή τον Marquez

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ