MOTOGP

GP Λε Μαν: Ο Viñales την pole position

Maverick Vinales (25), of Spain, steers through a turn during a warm up session for the Grand Prix of the Americas MotoGP motorcycle race, Sunday, April 23, 2017, in Austin, Texas. (AP Photo/Eric Gay)
Maverick Vinales (25), of Spain, steers through a turn during a warm up session for the Grand Prix of the Americas MotoGP motorcycle race, Sunday, April 23, 2017, in Austin, Texas. (AP Photo/Eric Gay) AP

Ο Maverick Viñales ήταν ο καλύτερος από τους Ισπανούς αναβάτες στην πίστα του Λε Μαν, αφήνοντας δεύτερο τον Valentino Rossi και με τρίτη Yamaha να συμπληρώνει την πρώτη σειρά εκκίνησης.

Ο Maverick Viñales θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο grand prix του Λε Μαν την Κυριακή, αφού κέρδισε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές, αφήνοντας πίσω του τον ομόσταυλό του στη Movistar Yamaha, Valentino Rossi.

Οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής Yamaha έδωσαν μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση, ωστόσο τη σειρά εκκίνησης συμπλήρωσε ακόμα μία Yamaha, του τοπικού ήρωα Johann Zarco.

Ο Γάλλος της Monster Yamaha Tech 3 θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στην πρώτη σειρά, χάρη σε έναν πολύ γρήγορο τελευταίο γύρο, με τον οποίο προσπέρασε τον Cal Crutchlow (LCR Honda), ο οποίος υποχώρησε στην 4η θέση.

Δίπλα του θα βρεθεί ο παγκόσμιος πρωτγαθλητής Marc Marquez (Repsol Honda), ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ ο Andrea Dovizioso με Ducati θα εκκινήσει 6ος.

GP Λε Μαν: Ο Viñales την pole position

Photo credits: AP Photo/Eric Gay

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ