MOTOGP

GP Καταλονίας: Στην Pole position ο Pedrosa

MotoGP rider Dani Pedrosa of Spain rides on his way to victory at the Spanish Motorcycle Grand Prix at the Jerez racetrack in Jerez de la Frontera, Spain, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
MotoGP rider Dani Pedrosa of Spain rides on his way to victory at the Spanish Motorcycle Grand Prix at the Jerez racetrack in Jerez de la Frontera, Spain, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Από την πρώτη θέση της εκκίνησης θα ξεκινήσει το GP Καταλονίας ο Dani Pedrosa αφού με 1:43.870 έκανε τον ταχύτερο χρόνο των κατατακτήριων. (VIDEO)

O Dani Pedrosa ήταν ο ταχύτερος όλων στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Καταλονίας. Ο Καταλανός οδηγός της Repsol Honda αισθανόταν σαν στο σπίτι του και έκανε τον ταχύτερο χρόνο με 1:43.870.

Από κοντά του ήταν οι Lorenzo και Petrucci που έδωσαν μια σπουδαία μάχη, ενώ τέταρτος ήταν ο Marc Marquez.

Πάμε να δούμε όμως λίγο καλύτερα το τι έγινε στις κατατακτήριες δοκιμές. Στο Q2 είχαμε μεγάλη μονομαχία με τον Dani Pedrosa χάρη σε έναν εντυπωσιακό γύρο να κατεβαίνει κάτω από το 1:44 και με 1:43.870 να κατακτά την pole position. Πίσω του όμως έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στους Lorenzo και Petrucci.

Ο Lorenzo ήταν πρώτος για αρκετή ώρα μέχρι που τον πέρασε ο Pedrosa με τον Petrucci να χώνεται την τελευταία στιγμή και να τερματίζει τρίτος. Πίσω του ήταν ο Marquez με τους Espargaro και Barbera να κλείνουν την εξάδα.

Αναλυτικά η κατάταξη στο Q2:

GP Καταλονίας: Στην Pole position ο Pedrosa

Η σειρά εκκίνησης

GP Καταλονίας: Στην Pole position ο Pedrosa

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ