MOTOGP

GP Ισπανίας: Νικητής ο Márquez, σύγκρουση για τις Ducati με τον Pedrosa

GP Ισπανίας: Νικητής ο Márquez, σύγκρουση για τις Ducati με τον Pedrosa
AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Marc Márquez αναδείχθηκε νικητής στο grand prix της Χερέθ και άνοιξε την "ψαλίδα", μετά από την τριπλή σύγκρουση των δύο Ducati και του Dani Pedrosa

Επεισοδιακό ήταν το GP Ισπανίας, που βρήκε νικητή τον Marc Márquez και εξουδετερωμένες τις δύο Ducati, μαζί με τον Jorge Lorenzo.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε τη 2η νίκη της φετινής σεζόν στην πίστα της Χερέθ, παίρνοντας την πρωτοπορία 16 γύρους πριν από το τέλος και χωρίς να κοιτάζει το.. χάος πίσω του.

Ο Cal Crutchlow είχε έξοδο 9 γύρους πριν από την καρό σημαία, διεκδικώντας την 3η θέση, και στον επόμενο γύρο ήρθε η καταστροφή.

Ο Andrea Dovizioso επιτέθηκε στον Jorge Lorenzo στην 6η στροφή και κατάφερε να τον προσπεράσει προσωρινά, ωστόσο ο Ισπανός υπερασπίστηκε τη θέση του, παίρνοντας εσωτερικά τη στροφή. Εκεί βρισκόταν ήδη ο Dani Pedrosa με με τη Repsol Honda του, με συνέπεια οι δύο αναβάτες να έχουν επαφή και να χάσουν τον έλεγχο. Ο Lorenzo έπεσε πάνω στον ομόσταυλό του και οι τρεις τους βρέθηκαν στην άσφαλτο, ανήμποροι να συνεχίσουν τον αγώνα.

Από αυτές τις πτώσεις κερδισμένος βρήκε ο Johann Zarco (Monster Yamaha Tech3) που τερμάτισε στη 2η θέση και ο Andrea Iannone (Suzuki Ecstar) που συμπλήρωσε το βάθρο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ GP ΙΣΠΑΝΙΑΣ

GP Ισπανίας: Νικητής ο Márquez, σύγκρουση για τις Ducati με τον Pedrosa

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ