MOTOGP

GP Austin - QP: O Marquez και πάλι στην pole!

03 Austin 7, 8, 9 y 10 de abril de 2016; circuito COTA, Texas; Motogp; mgp; motogp
03 Austin 7, 8, 9 y 10 de abril de 2016; circuito COTA, Texas; Motogp; mgp; motogp PROHIBIDA LA REPRODUCCION EN CUALQUIER MEDIO QUE NO SEA PRENSA ESCRITA O WEB. PROHIBIDO EL USO PARA PUBLICIDAD SIN CONSENTIMIENTO ESCRITO DEL AUTOR Y PROPIETARIO. PARA CUALQUIER USO CONTACTAR CON: REPSOL MEDIA SERVICE [email protected] JAIME OLIVARES-REPSOL GGPP 2016

ο Marc Marquez πήρε την pole position στο αγαπημένο του Circuit of the Americas. Δίπλα του οι Lorenzo και Rossi.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Marc Marquez πήρε την pole position στο αγαπημένο του Circuit of the Americas. Του έχει γίνει συνήθεια πια καθώς από το 2013 οπότε και τα MotoGP επισκέφθηκαν για πρώτη φορά την εντυπωσιακή αυτή πίστα, δεν έχει χάσει ούτε pole position, αλλά ούτε και αγώνα…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο 23χρονος Ισπανός έφτασε τις 60 pole positions στην καριέρα του και βρίσκεται μια ανάσα από τους Jorge Lorenzo - Valentino Rossi που καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στη σχετική λίστα με 62 και 61 αντίστοιχα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

Αισθάνομαι πολύ καλά με το σκληρό πίσω λάστιχο. Θα δούμε πως θα πάει αύριο ο αγώνας και πως μπορούμε να διαχειριστούμε τα λάστιχά μας”, είπε ο Marquez.

Η Yamaha έκανε καλή δουλειά και έκλεισε σημαντικά τη διαφορά που είχε από τον Marquez στις ελεύθερες δοκιμές, με τον Lorenzo να παρουσιάζεται ιδιαίτερα απειλητικός και να χάνει για μόλις 69 χιλιοστά την pole από τον Marquez (2'03.188 ο χρόνος του MM93 - 2'03.257 αυτός του JL99).

Κάναμε εξαιρετική δουλειά και βελτιώσαμε αρκετά τη μοτοσυκλέτα. Πίεσα πολύ, έκανε έναν σχεδόν τέλειο γύρο. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αύριο”, είπε χαρακτηριστικά ο Lorenzo.

Πολύ καλά τα πήγε και ο Rossi σημειώνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο του Q2 και ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης του αγώνα.

Βελτιώσαμε πάρα πολύ τη μοτοσυκλέτα μας σήμερα… Η πρώτη σειρά της εκκίνησης είναι πάντα πολύ καλός στόχος ειδικά όταν έχεις να παλέψεις με τον Lorenzo και τον Marquez”, είπε ο Doctor.

Κάπως έτσι με μια μικρή διαφορά -Rossi δεύτερος και Lorenzo τρίτος- ξεκίνησαν οι τρεις αυτοί αναβάτες τον προηγούμενο αγώνα στην Αργεντινή.

Ο Andrea Iannone με τη Ducati σημείωσε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ωστόσο θα χάσει τρεις θέσεις στο γκριντ λόγω της ποινής που του επιβλήθηκε στον αγώνα της Αργεντινής για το ατύχημα στην προτελευταία στροφή με τον Dovizioso.

Έτσι, ο Maverick Vinales (Suzuki) που ήταν πέμπτος θα βρεθεί στην τέτατη θέση, με τον Cal Crutchlow που σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο να ξεκινά από την πέμπτη. Κερδισμένος και ο Andrea Dovizioso που θα βρεθεί στη δεύτερη σειρά του γκριντ αν και σημείωσε τον έβδομο καλύτερο χρόνο.

Από την τρίτη σειρά θα ξεκινήσουν ο Iannone, o Dani Pedrosa και o Aleix Espargaro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

O Rossi και τα... cojones του Lorenzo
GP Austin - FP1 & FP2: Marc Marquez, αγνοείται...
Είπε το "ci" ο Lorenzo στη Ducati!
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ