MOTOGP

GP Αραγονίας: Πρώτος και ξεφεύγει ο Márquez

GP Αραγονίας: Πρώτος και ξεφεύγει ο Márquez

Ο Marc Márquez με αντεπίθεση διαρκείας κατέκτησε τη νίκη στο GP της Αραγονίας, σε ένα βάθρο γεμάτο Ισπανούς. Στην 5η θέση ο Valentino Rossi.

Ο Marc Márquez ήταν ο νικητής στο "εντός έδρας" GP της Αραγονίας, σε ένα ισπανικό βάθρο που βρήκε στη 2η θέση τον Dani Pedrosa και στην 3η τον Jorge Lorenzo.

Ο Valentino Rossi, μόλις 22 ημέρες μετά από τη χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα κνήμης - περόνης που υπέστη, τερμάτισε στην 5η θέση, πίσω από τον Maverick Viñales, που αν και poleman έμεινε πολύ πίσω.

Ο Lorenzo και ο Pedrosa έκαναν καλή εκκίνηση και πετάχθηκαν στην κορυφή από τη δεύτερη σειρά, με τον Viñales να ηγείται του δευτέρου γκρουπ που σχηματίστηκε. Ο Rossi έχασε κι αυτός έδαφος με τη Yamaha του, με τον Márquez που είχε εκκινήσει από την 5η θέση, να αρχίζει την επίθεση και σιγά σιγά να προσπερνάει τους πάντες.

Δεν έκανε το ίδιο ο μέχρι πρότινος "συγκάτοικός" του στην κορυφή της γενικής κατάταξης, Andrea Dovizioso, ο οποίος εκκίνησε από την 6η θέση και εν τέλει έμεινε σε αυτήν, αφού ηττήθηκε στη μάχη με την Aprillia του Aleix Espargaro.

Με αυτήν τη νίκη, ο Márquez ξέφυγε στη βαθμολογία από τον Ιταλό αντίπαλό του, ενώ ο Viñales μείωσε τη διαφορά από τη 2η θέση.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ GP ΑΡΑΓΟΝΙΑΣ

GP Αραγονίας: Πρώτος και ξεφεύγει ο Márquez

Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

GP Αραγονίας: Πρώτος και ξεφεύγει ο Márquez
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ