MOTOGP

Έτοιμοι για μια συγκλονιστική σεζόν Motul WorldSBK 2016

Έτοιμοι για μια συγκλονιστική σεζόν Motul WorldSBK 2016

Ο πρώτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 'FIM Superbike' (WorldSBK) διεξάγεται αυτό το 3ήμερο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Phillip Island της Αυστραλίας για την πολυαναμενόμενη έναρξη της σεζόν.

Το πρωτάθλημα θα προσφέρει στους φίλους της μοτοσυκλέτας 14 Σαββατοκύριακα γεμάτα δράση υψηλών οκτανίων και συμπεριλαμβάνει τις κατηγορίες World Superbike, World Supersport και Superstock, καθώς και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων (European Junior Cup).

Ως Χορηγός Ονομασίας για αυτό το συνεχώς και πιο δημοφιλές Πρωτάθλημα, η Motul έχει εργαστεί σκληρά με την Dorna, ώστε να ενεργοποιήσουν με επιτυχία την ευρεία αυτή συνεργασία, που περιλαμβάνει τηλεοπτική προβολή του Πρωταθλήματος, την φιλοξενία 300 φίλων του αθλήματος σε κάθε αγώνα, ένα περίπτερο της Motul στην καρδιά των paddocks αφιερωμένο στους φίλους του αθλήματος, καθώς και την τεχνική υποστήριξη πολλών ομάδων.

Όπως είναι αναμενόμενο σε αυτές τις συνεργασίες, τόσο με την FIM όσο και με το WorldSBK, η Motul είναι αναγνωρισμένη ως κορυφαία παραγωγός λιπαντικών μοτοσυκλέτας σε όλη την Ευρώπη και αυτή η επιτυχία επεκτείνεται όλο και περισσότερο στον υπόλοιπο κόσμο.

Η εταιρεία βρίσκεται σε επαφή με πολλούς αγωνιζόμενους στο WorldSBK σε ότι αφορά το αγωνιστικό πακέτο λιπαντικών “Motul Racing Lubricants Package”, που θα παρουσιαστεί στα επίσημα εγκαίνια του Phillip Island στις 26-28 Φεβρουαρίου και το οποίο θα περιλαμβάνει το gold-standard λιπαντικό 300V και άλλα προϊόντα της σειράς Motul Factory Line και MC Care.

Πολλές ομάδες λαμβάνουν ήδη την τεχνική υποστήριξη της Motul και οι μοτοσυκλέτες και οι αναβάτες τους φέρουν τα ερυθρόλευκα χρώματα της Motul. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike η Barni Racing Team, με τους Xavi Fores (ESP) και την Ducati θα αναμετρηθούν τροχό με τροχό με την ομάδα 'MV Agusta Reparto Corse' και τον Leon Camier (GBR), ως οδηγό του ιταλικού θρύλου. Στην κατηγορία Supersport ο Jules Cluzel (FRA) και ο Lorenzo Zanetti (ITA) θα οδηγούν κι αυτοί για την υποστηριζόμενη από την Motul ομάδα 'MV Agusta Reparto Corse', όπως και οι Javier Orellana (ESP) και Braeden Ortt (CAN) με τις Honda της ομάδας 'WIL Sport Racedays'.

Στην κατηγορία Superstock 1000, οι τρεις οδηγοί της Kawasaki με την ομάδα 'Agro On Benjan Kawasaki' που θα φοράνε τα χρώματα της Motul είναι ο Bryan Staring (AUS), ο David McFadden (RSA) και ο Julian Puffe (DEU). Οι αγωνιζόμενοι του 'European Junior Cup', για ηλικίες από 14-21, θα συμμετέχουν σε συνολικά οκτώ αγώνες εντός Ευρώπης, μία κατηγορία που αποτελεί entry-level στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 'Motul FIM World Superbike Championship'.

Οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες του WorldSBK ταυτίζονται τεχνολογικά περισσότερο με μοτοσυκλέτες παραγωγής και οι συγκεκριμένοι αγώνες προσφέρουν στους οπαδούς μια αληθινή αίσθηση και σύνδεση με το άθλημα. Για την Motul το WorldSBK αποτελεί χώρο προβολής της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων για μοτοσυκλέτες.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Καθυστερεί το νέο σύστημα κατατακτήριων δοκιμών!

SBK Phillip Island: Στις έξι το πρωί με 300 km/h! (VIDEO)

ΔΟΚΙΜΗ: Mustang GT 5.0 V8

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ