MOTOGP

Έσπασαν το ρόδι Λορένθο & Yamaha

Έσπασαν το ρόδι Λορένθο & Yamaha

Ο Χόρχε Λορένθο έσπασε την κυριαρχία των Honda στις κατατακτήριες δοκιμές. Pole position για τον Ισπανό στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο.

Η πίστα "Μάρκο Σιμοντσέλι" στο Μιζάνο... αγαπάει τη Yamaha και τον Χόρχε Λορένθο. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εξασφάλισε την pole position στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο την Κυριακή (14/9, 15.00, OTE TV).

Είναι η πρώτη για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha φέτος και η πρώτη για τον οδηγό από τη Μαγιόρκα μετά το ιαπωνικό Grand Prix τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε μια πρώτη-σειρά έκπληξη ο Λορένθο ήταν ταχύτερος κατά 51 χιλιοστά του Αντρέα Ιανόνε (Pramac Ducati), ενώ τρίτος ήταν ο Βαλεντίνο Ρόσι (Yamaha). Ο Λορένθο είναι ο νικητής τα προηγούμενα τρία χρόνια στο Μιζάνο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Μαρκ Μάρκεθ (Repsol Honda) θα εκκινήσει για πρώτη φορά από τη δεύτερη γραμμή και την τέταρτη θέση, έχοντας δίπλα του τον Ντάνι Πεδρόσα (Repsol Honda) και τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο (Ducati).

Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται οι αδερφοί Εσπαργαρό, ο Πολ (Monster Tech 3 Yamaha) και ο Αλεΐς (NGM Forward Yamaha) και ο Μπράντλεϊ Σμιθ (Monster Tech 3 Yamaha).

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ