MOTOGP

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με την Motul στο Assen

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με την Motul στο Assen

Ο καιρός άστατος, η θερμοκρασία κοντά στους 15 βαθμούς, όμως η πίστα του Assen σταδιακά γεμίζει. Ανταπόκριση λίγο πριν αρχίσουν οι αγώνες. Με την Motul στο Assen.

Ο καιρός άστατος, η θερμοκρασία κοντά στους 15 βαθμούς, όμως η πίστα του Assen σταδιακά γεμίζει. Πρωί - πρωί κάναμε μια βόλτα στα box των ομάδων, και παρακολουθήσαμε μέσα από την πίστα το πρωινό warm up αλλά και το show των stunt man που πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις του 86ου Grand Prix της ολλανδικής πίστας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΡΝΑΒΑΣ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την ώρα του αγώνα, με τις προβλέψεις να αναφέρουν βροχή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με την Motul στο Assen

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά φορά στην ιστορία οι αγώνες στον "Καθεδρικό" διεξάγονται Κυριακή και όχι Σάββατο, όπως παραδοσιακά γινόταν μέχρι πέρσι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με την Motul στο Assen

Στο warm up της μεγάλης κατηγορίας, οι εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati έκαναν το 1-2 με τον Andrea Iannone που θα ξεκινήσει λόγω ποινής από το τέλος του γκριντ, να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο με 1:34.638 και τον poleman, Andrea Dovizioso να ακολουθεί ένα δέκατο πίσω.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με την Motul στο Assen

Τρίτος ήταν ο Maverick Vinales με τη Suzuki και χρόνο κατά 0.253" πιο αργό από αυτόν του Iannone, ενώ στην τέταρτη θέση πλασααρίστηκε ο Valentino Rossi που θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση. Ακολούθησαν οι Marc Marquez - Jorge Lorenzo. H διαδικασία ξεκίνησε σε στεγνό οδόστρωμα, αλλά ολοκληρώθηκε με ελαφρά βροχή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με την Motul στο Assen

Τρεις πτώσεις σημειώθηκαν κατά τη διαδικασία του warm-up, με τους Yonny Hernandez (Aspar Team MotoGP), Cal Crutchlow (LCR Honda) και Tito Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) να καταλήγουν στα χώματα χωρίς όμως να τραυματιστούν. Στη gallery μπορείτε να δείτε και κάποια καρέ από την πτώση του Hernandez.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με την Motul στο Assen

Ο σημερινός θα είναι ο 250ος αγώνας της μεγάλης κατηγορίας (MotoGP/500cc) στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλετών το οποίο ξεκίνησε το 1949.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με την Motul στο Assen

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Σαββατοκύριακο με Motul TT Assen
GP Ολλανδίας - FP1 & FP2: Iannone - Rossi δίνουν το ρυθμό (VIDEO)
Στους ρυθμούς του ντέρμπι Ιταλία - Ισπανία το πάντοκ των MotoGP
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ