MOTOGP

Ανακοίνωσε Rins η Suzuki

MONTMELO, SPAIN - JUNE 04: Alex Rins of Spain and Paginas Amarillas HP40 smiles at the end of the qualifying practice during the  MotoGp of Catalunya - Qualifying at Circuit de Catalunya on June 4, 2016 in Montmelo, Spain.  (Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images)
MONTMELO, SPAIN - JUNE 04: Alex Rins of Spain and Paginas Amarillas HP40 smiles at the end of the qualifying practice during the MotoGp of Catalunya - Qualifying at Circuit de Catalunya on June 4, 2016 in Montmelo, Spain. (Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Alex Rins θεωρείται το επόμενο μεγάλο αστέρι των MotoGP, με την Suzuki να ποντάρει πάνω του. O 20χρονος αναβάτης από τη Βαρκελώνη που πρωταγωνιστεί φέτος στη Moto2,υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Alex Rins θεωρείται το επόμενο μεγάλο αστέρι των MotoGP, με την Suzuki να ποντάρει πάνω του, όπως έκανε άλλωστε και με την περίπτωση του Maverick Vinales που από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Yamaha, στο πλευρό του Valentino Rossi.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

O 20χρονος αναβάτης από τη Βαρκελώνη που πρωταγωνιστεί φέτος στη Moto2, όντας πρώτος στη βαθμολογία έπειτα από επτά αγώνες,υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (2017 και 2018) με το ιαπωνικό εργοστάσιο και μαζί με τον Andrea Iannone θα συνθέσουν το δίδυμο της Suzuki για την επόμενη διετία αρχής γενομένης από του χρόνου.

" Ο Alex Rins είναι ένας νέος αναβάτης που έχει ήδη αποδείξει ότι διαθέτει μεγάλο ταλέντο. Από το ντεμπούτο του στα GP μάχεται για τις πρώτες θέσεις και για το λόγο αυτό είναι ο τύπος αναβάτη που θέλουμε να υποστηρίξουμε για το μέλλον.

Μαζί με τον έμπειρο Iannone, ένας τόσο ταλαντούχος και νεαρός οδηγός δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό για την πρόκληση που θέλουμε", δήλωσε ο team manager της Suzuki, Davide Brivio, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε τον Aleix Espargaro για τις υπηρεσίες του. Ο Ισπανός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην εργοστασιακή ομάδα της Aprilia...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

GP Catalunya - RACE: Rossi Vs Marquez στο όνομα του Salom
GP Catalunya - QP: Στην pole o Marquez
Καλό ταξίδι Luis Salom... (VIDEO)
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ