MOTOGP

Ανακοίνωσε Aleix Espargaro η Aprilia

Ανακοίνωσε Aleix Espargaro η Aprilia

Στην Aprilia θα συνεχίσει ο Aleix Espargaro. Μαζί με τον Lowes θα συνθέσουν το δίδυμο της ιταλικής ομάδας από το 2017 και έπειτα.

Μετά το τέλος του αγώνα του Assen η Aprilia επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Aleix Espargaro. Ο 26χρονος Ισπανός αναβάτης που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται με τη Suzuki υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το ιταλικό εργοστάσιο (2017, 2018).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο Aleix Espargaro έκανε τα πρώτα του βήματα στη μεγάλη κατηγορία των MotoGP οδηγώντας μοτοσυκλέτα της Aprilia (ART) στην ομάδα Power Electronic Aspar. Ήταν την διετία 2012, 2013 όπου ο Ισπανός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με μια μοτοσυκλέτα προδιαγραφών CRT την οποία είχε εξελίξει η Aprilia Racing.

" Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτήν την νέα εμπειρία", σχολίασε ο Ισπανός. Δίπλα του θα έχει τον Sam Lowes που φέτος αγωνίζεται στη Moto2 διεκδικώντας τον τίτλο. Μάλιστα, ο 25χρονος Βρετανός αναβάτης θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την Aprilia RS-GP τις επόμενες ημέρες στο Misano.

Σε ό,τι αφορά στο τωρινούς αναβάτες της ομάδας, τον Alvaro Bautista και τον stefan Bradl προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το που θα αγωνίζονται από του χρόνου. Για τον Ισπανό λέγεται πως είναι κοντά στην ομάδα του Aspar, ενώ για τον Γερμανό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με την Motul στο Assen
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το Moto & Rider στο Assen με την Motul
Στους ρυθμούς του ντέρμπι Ιταλία - Ισπανία το πάντοκ των MotoGP
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ