FORMULA 1

Υπό βροχή το Grand Prix Κίνας;

GP CINA F1/2017 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP CINA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

Ο καιρός αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον δεύτερο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος F1.

Αν υποδεχθήκατε θετικά τον ανταγωνισμό στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 στην Αυστραλία, όπου η απόλυτη κυριαρχία της Mercedes αποδείχθηκε πως αποτελεί παρελθόν, τότε μάλλον θα ενθουσιαστείτε αν δείτε το δελτίο καιρού για την προσεχή Κυριακή και το Grand Prix Κίνας.

Η διεθνής πίστα της Σαγκάης υποδέχθηκε σήμερα ομάδες και οδηγούς με τη βροχή να πέφτει ακατάπαυστα και απ’ ότι φαίνεται, η βροχόπτωση θα συνεχιστεί και την Παρασκευή όπου διεξάγονται οι δύο πρώτοι περίοδοι ελεύθερων δοκιμών. Το Σάββατο αναμένεται βελτίωση του καιρού, με τις κατατακτήριες δοκιμές να διεξάγονται με στεγνό οδόστρωμα. Όμως όπως όλα δείχνουν, οι ουρανοί θα ανοίξουν ξανά την ημέρα του αγώνα!

Έτσι θα προστεθεί ένα επιπλέον στοιχείο αβεβαιότητας, ένας αστάθμητος παράγοντας που αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο στο κυνήγι της καρό σημαίας. Κι αν κάποια ομάδα εύχεται να έχουμε βροχή και στους 56 γύρους του Grand Prix Κίνας, αυτή σίγουρα είναι η McLaren Honda, ώστε να αμβλυνθεί το μεγάλο μειονέκτημα της υβριδικής μηχανής των Ιαπώνων στις μεγάλες ευθείες της συγκεκριμένης πίστας.

Photo credits: Ferrari media site

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ