FORMULA 1

Υπνώτισαν και έκλεψαν τον Μπάτον και την γυναίκα του

Υπνώτισαν και έκλεψαν τον Μπάτον και την γυναίκα του

O Τζένσον Μπάτον και η σύζυγός του, Τζέσικ Μιτσιμπάτα, έπεσαν θύματα ληστείας στη βίλα τους στο Σεντ Τροπέ, όταν ληστές τούς υπνώτισαν με ειδικό αέριο και στη συνέχεια έκλεψαν αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Αποτελεί τον απόλυτο τρόμο για κάθε άνθρωπο. Η σκέψη και μόνο να σουλατσάρει κάποιος... απρόσκλητος μέσα στο σπίτι του και με διόλου φιλική διάθεση, κάνει τον καθένα να αισθάνεται το λιγότερο άβολα. Ο Τζένσον Μπάτον και η σύζυγός του, Τζέσικ Μιτσιμπάτα, έπεσαν θύματα ληστείας στη βίλα τους στο Σεντ Τροπέ.

Οι κλέφτες χρησιμοποίησαν ειδικό αέριο μέσω του συστήματος κλιματισμού και μετέπειτα έκαναν την δουλειά τους δίχως να τους ενοχλεί κανείς, με το σύνολο των αντικειμένων που πήραν, να φτάνει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τις 450.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο Τύπος της Βρετανίας.

Ο πιλότος της McLaren και η γυναίκα του, συνήλθαν μερικές ώρες μετά και είδαν ότι το σπίτι τους ήταν γης μαδιάμ και έλειπαν πολύτιμα αντικείμενα, μεταξύ αυτών και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Τζέσικα. Πάντως, η ίδια και ο 35χρονος δεν έπαθαν το παραμικρό, ενώ στο σπίτι φέρεται να υπήρχαν άλλοι τρεις άνθρωποι που επίσης επηρεάστηκαν από το ειδικό αέριο.

Ιδού πως στήθηκε το σκηνικό της ληστείας:

Υπνώτισαν και έκλεψαν τον Μπάτον και την γυναίκα του
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ