FORMULA 1

Χάνει τον αγώνα του Μπαχρέιν ο Alonso!

SAKHIR, BAHRAIN - MARCH 31: Fernando Alonso of Spain and McLaren Honda in the Paddock during previews ahead of the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on March 31, 2016 in Sakhir, Bahrain.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
SAKHIR, BAHRAIN - MARCH 31: Fernando Alonso of Spain and McLaren Honda in the Paddock during previews ahead of the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on March 31, 2016 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Χάνει τον αγώνα του Μπαχρέιν ο Fernando Alonso, καθώς δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ, στα οποία υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (31/3) από το επιτελείο της FIA.

Χάνει τον αγώνα του Μπαχρέιν ο Fernando Alonso, καθώς δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ, στα οποία υποβλήθηκε από το επιτελείο της FIA. Ο Ισπανός που είχε σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αυστραλίας, θα αναγκαστεί να χάσει το δεύτερο Grand Prix της χρονιάς, ενώ θα χρειαστεί να υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις πριν το GP της Κίνας που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 17 Απριλίου για να αποφασιστεί αν θα λάβει μέρος ή όχι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Επί μιάμιση ώρα ο 34χρονος δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρισκόταν στο ιατρικό κέντρο της πίστας του Sakhir όπου πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Εν συνεχεία η FIA εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι για λόγους ασφάλειας θα πρέπει να μείνει εκτός αγώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός είχε χάσει και τον πρώτο αγώνα του 2015, στην Αυστραλία, λόγω σοβαρού ατυχήματος που είχε κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών.

Τη δεύτερη McLaren στο Μπαχρέιν θα οδηγήσει ο δοκιμαστής και 3ος οδηγός της ομάδας, Stoffel Vandoorne. Ο 24χρονος Βέλγος που αναδείχθηκε πέρσι Πρωταθλητής στο GP2 θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Formula 1.

Διαβάστε ακόμη στο Car and Driver:

Bahrain GP Preview

Με το ίδιο σύστημα κατατακτήριων δοκιμών και στο Μπαχρέιν!

O χρόνος μετρά αντίστροφα για το Μπαχρέιν

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ