FORMULA 1

Ώρα για... χουχούλιασμα

Ώρα για... χουχούλιασμα

Το... χουχουλιάρικο σκηνικό που δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Sochi, λόγω της βροχής που έπεφτε, μετέτρεψε σε αγγαρεία την δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Ένα 90λεπτο μαρτύριο για ομάδες και οδηγούς που έπρεπε να περιμένουν καρτερικά μέχρι να τελειώσει χωρίς να μπορούν να κάνουν και πολλά, από τη στιγμή που οι συνθήκες αντί να βελτιώνονται, χειροτέρευαν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Felipe Massa να έχει γύρει γλαρωμένος στο κόκπιτ της Williams FW37 και να παίρνει έναν υπνάκο μέχρι να φτάσει η ώρα να μπει στην πίστα για να κάνει κάποιους γύρους.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από τους οχτώ συνολικά πιλότους που έκαναν χρονομετρημένες προσπάθειες. Σημείωσε, μάλιστα και τον καλύτερο χρόνο της διαδικασίας με 2:00.458, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Sebastian Vettel με τη Ferrari. Τρίτος ήταν ο Valtteri Bottas, επίσης με Williams.

Kάποιοι μπήκαν στην πίστα για αναγνωριστικούς γύρους, κάποιοι άλλοι ωστόσο προτίμησαν τη... θαλπωρή του γκαράζ της ομάδας.

Για την ιστορία ο πιο δραστήριος οδηγός του session ήταν ο Fernando Alonso που έχει στη διάθεσή του έναν αναβαθμισμένο κινητήρα της Honda. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, έχει δεχθεί συνολικά ποινή αφαίρεσης 25 θέσεων στο γκριντ εκκίνησης του Κυριακάτικου αγώνα.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Έσπασε το χέρι του ο Marquez!

Pedrosa Vs Rossi μέσα από εικόνες και video

GP Aragon - RACE: Κυριαρχία Lorenzo

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ