FORMULA 1

Wolff: "Είναι νωρίς για team orders"

Wolff: "Είναι νωρίς για team orders"

Μπορεί να έχουμε δει ήδη τη Mercedes να εφαρμόζει team orders στους οδηγούς της, ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, υποστηρίζει πως αυτό δεν είναι το επίσημο πλάνο της.

Κοινώς πως δεν υπάρχει Νο1 και Νο2 ανάμεσα στους Lewis Hamilton και Valtteri Bottas και πως όποια «βοήθεια» έρχεται βάσει της εξέλιξης κάθε αγώνα.

Ειδικά στην Ισπανία, ο Bottas έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη του teammate του, καθυστερώντας τη Ferrari του Sebastian Vettel σε ένα κρίσιμο σημείο του Grand Prix.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε και έτσι έμεινε 35 πόντους πίσω από τον Hamilton στη βαθμολογία. Διαφορετικά που ενδεχομένως καθορίζει και το μέλλον του, άσχετα αν ο Wolff δεν θέλει να το παραδεχθεί από τώρα.

"Αυτή τη στιγμή ο Lewis είναι αρκετά μπροστά στη βαθμολογία οδηγών, όμως ακόμα είμαστε στον πέμπτο αγώνα και έχουμε άλλους δεκαπέντε μπροστά μας. Σαν ομάδα δεν έχουμε πάρει ποτέ τέτοια απόφαση, ειδικά τόσο νωρίς σε μία σεζόν.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να λειτουργούμε με τον τρόπο που λειτουργούμε όπως τώρα. Για τη συνέχεια, θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθούν οι επόμενοι αγώνες", είπε ο Αυστριακός μάνατζερ στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports F1.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ