FORMULA 1

Βρήκαν παρηγοριά στη Giulia Quadrifoglio...

Βρήκαν παρηγοριά στη Giulia Quadrifoglio...

Vettel και Raikkonen "έπνιξαν" τον πόνο τους στην "αγκαλιά" της πανίσχυρης Giulia Quadrifoglio...

Για ακόμα έναν αγώνα τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την ομάδα της Ferrari που μετά και το γερμανικό Grand Prix έχασε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών από την Red Bull.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Σε έναν αγώνα... άοσμο και άχρωμο για τη Scuderia, στην πίστα του Hockenheim , ο Sebastian Vettel τερμάτισε στην πέμπτη θέση και ο Kimi Raikkonen στην έκτη, χωρίς να μπορούν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν τις Red Bull. Για τις Mercedes, ούτε συζήτηση...

Αναλύοντας την κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα ο Vettel είπε μεταξύ άλλων: « Γενικά στον αγώνα είμαστε πάντα πιο γρήγοροι απ' ότι στις δοκιμές, αλλά εδώ (Hockenheim) δεν συνέβη αυτό. Η πέμπτη και η έκτη θέση ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσαμε να πάρουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο, αλλά χρειάζεται χρόνο και δεν βελτιωνόμαστε όπως οι αντίπαλοί μας».

Και οι δύο πιλότοι της Ferrari πάντως είχαν έναν καλό λόγο να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν από την πίεση που υπάρχει.

Και ο λόγος αυτός ήταν η ολοκαίνουργια Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio .

Στο δρόμο με 510 "καθαρόαιμα"

Vettel και Raikkonen έχουν στη διάθεσή τους για τις μετακινήσεις τους από και προς την πίστα του Hockenheim το νέο εντυπωσιακό δημιούργημα της ιταλικής εταιρείας, στην κορυφαία του έκδοση μάλιστα, την Quadrifoglio.

Στο μπάκετ της προσπάθησαν να βρουν παρηγοριά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εντός πίστας. Και είναι βέβαιο ότι η Giulia Quadrifoglio δεν τους απογοήτευσε. Η κορυφαία έκδοση της νέας Giulia, διατίθεται με τον κινητήρα V6 2.9 BiTurbo που αποδίδει 510 ίππους.

Εμπνευσμένος από την τεχνογνωσία της Ferrari, είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένος από αλουμίνιο και προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις με τελική ταχύτητα πάνω από 307 χλμ./ώρα, επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9" και μέγιστη ροπή 600 Nm...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του γερμανικού GP

GP Γερμανίας - RACE: Ασταμάτητος ο Hamilton!

Στο +19 ο Hamilton από τον Rosberg

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ