FORMULA 1

Βγήκε από το τεχνητό κώμα ο Μπιανκί

Jules Bianchi (FRA), Marussia F1 Team  
05.07.2014. Formula 1 World Championship, Rd 9, British Grand Prix, Silverstone, England, Qualifying Day.
- www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Charniaux / XPB Images
Jules Bianchi (FRA), Marussia F1 Team 05.07.2014. Formula 1 World Championship, Rd 9, British Grand Prix, Silverstone, England, Qualifying Day. - www.xpbimages.com, EMail: [email protected] - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Charniaux / XPB Images XPBCC

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ζουλ Μπιανκί καθώς βγήκε από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν και μεταφέρθηκε από την Ιαπωνία στη Γαλλία. Διαβάστε αναλυτικά. (VIDEO)

Επτά εβδομάδες μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που είχε ο Ζουλ Μπιανκί στη διάρκεια του ιαπωνικού Γκραν Πρι, η οικογένεια του τραυματία οδηγού της F1 αποκάλυψε πως υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια όσον αφορά στην εξέλιξη της υγείας του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Μπιανκί δεν είναι πλέον σε τεχνητό κώμα και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο που βρισκόταν στην Ιαπωνία στο "Le Centre Hospitalier Universitaire" στη Γαλλία ενώ μπορεί να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Ο Ζουλ δεν είναι λέον σε τεχνικό κώμα στο οποίο είχε μπει αμέσως μετά το ατύχημα, παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι αναίσθητος.

Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και είναι σταθερές οι ζωτικές του ενδείξεις αλλά η κατάστασή του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται "κρίσιμη". Η θεραπεία του μπαίνει τώρα σε μία νέα φάση που σχετίζεται με τη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου του.

Η νευρολογική κατάσταση του Ζουλ παραμένει σταθερή. Αν και η κατάσταση συνεχίζει να είναι σοβαρή και ίσως να παραμείνει έτσι, αποφασίστηκε πως ο Ζουλ ήταν σε θέση να μετακινηθεί και να πάει στην πατρίδα του, στην Γαλλία.

Βγήκε από το τεχνητό κώμα ο Μπιανκί

Επιβεβαιώνουμε πάντως με ανακούφιση ότι ο Ζουλς κινήθηκε αεροπορικώς χθες το βράδυ από την Mie Prefectural General Medical Center στο Γιοκαίτσι της Ιαπωνίας στο Le Centre Hospitalier Universitaire της Νίκαιας της Γαλλίας, όπου και έφτασε πριν λίγο.

Ο Ζουλ είναι τώρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας υπό την εποπτεία των καθηγητών Raucoules και Ichai ενώ θα παρακολουθεί την κατάστασή του ο επικεφαλής του Νευροχειρουργικού Τμήματος, καθηγητής Paquis".

Η οικογένεια του Μπιανκί δεν έκρυψε επίσης την ευγνωμοσύνη τους για το γεγονός ότι, μετά από σχεδόν δύο μήνες στην Ιαπωνία, η επόμενη φάση της αποθεραπείας του θα λάβει χώρα κάπου πιο κοντά στο σπίτι του.

"Είμαστε εδώ που η νέα φάση της θεραπείας του Ζουλ μπορεί να συνεχιστεί κοντά στο σπίτι του, όπου θα υπάρχει η παρουσία και η στήριξη της οικογένειας και των φίλων του. Οφείλουμε στους γιατρούς που τον πρόσεξαν ένα τεράστιο χρέος ευγνωμοσύνης..."

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ