FORMULA 1

Vettel: "Κανένας λόγος πανικού"

Vettel: "Κανένας λόγος πανικού"
Φέτελ

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν επηρεάζεται από την διαφαινόμενη αλλαγή ισορροπιών ανάμεσα σε Ferrari και Mercedes,

Μπορεί ο Sebastian Vettel να εξακολουθεί να προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν του 2017, όμως στους τελευταίους αγώνες η Mercedes δείχνει πιο ανταγωνιστική από τη Ferrari.

Ήταν θέμα τύχης; Επηρεάστηκε η SF70H περισσότερο από την οδηγία της FIA σχετικά με την καύση λαδιού ως καύσιμο; Ή οι Ιταλοί χάνουν από τους Γερμανούς στην κούρσα της εξέλιξης μέσα στη σεζόν;

Χωρίς να αναζητεί την αιτία, τουλάχιστον όχι μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υπερασπίστηκε την ομάδα και το μονοθέσιό του.

«Το μονοθέσιο μας είναι εξαιρετικό, ήταν φανταστικό και στον αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας. Άρα δεν νομίζω να υπάρχει λόγος πανικού ή ανησυχίας. Όμως πρέπει να προσέξουμε γιατί η Mercedes είναι πολύ γρήγορο και έχουνε 1-2 πλεονεκτήματα πάνω στα οποία θα πρέπει να δουλέψουμε. Μετά, η εικόνα θα είναι διαφορετική», είπε ο Γερμανός.

Το κλαταρισμένο ελαστικό στον προτελευταίο γύρο, περιόρισε τον Vettel στην ένατη θέση του αγώνα του Σίλβερστοουν. Έτσι οι είκοσι πόντοι διαφοράς που είχε πηγαίνοντας στον Νορθάμπτονσαϊρ, μειώθηκαν στον έναν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ