FORMULA 1

Βαθμολογία οδηγών - κατασκευαστών στην F1

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία του Πρωταθλήματος μετά και το Grand Prix του Monaco.

Στον πρώτο επί ευρωπαϊκού εδάφους αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στην Catalunya μπήκε τέλος στην κυριαρχία της Mercedes και του Nico Rosberg. OMax Verstappen με Red Bull έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία της F1. Στο βάθρο ανέβηκαν επίσης οι Kimi Raikkonen - Sebastian Vettel της Ferrari.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

- Στο Sochi ο Nico Rosberg σημείωσε άλλη μια νίκη, την 4η συνεχόμενη φέτος, με τον Lewis Hamilton να ολοκληρώνει το θριαμβευτικό 1-2 της Mercedes. Τρίτος τερμάτισε ο Kimi Raikkonen με Ferrari.

- Στον αγώνα της Κίνας , ο Nico Rosberg πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Sebastian Vettel, ενώ τρίτος ήταν ο Daniil Kvyat.

- Στον αγώνα του Μπαχρέιν νικητής αναδείχθηκε ο Nico Rosberg, με τον Kimi Raikkonen να τερματίζει στη 2η θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Lewis Hamilton.

- Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στην Αυστραλία , η Mercedes έκανε το 1-2 με τον Nico Rosberg να παίρνει τη νίκη. Τρίτος ήταν ο Sebastian Vettel με Ferrari.

CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΤΕΑΙ ΗΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ Car and Driver

F1 GP Monaco - QP: Πρώτη Ricciardo, το έσπασε ο Verstappen!
Πέντε θέσεις πίσω ο Raikkonen
VIDEO: Πέμπτη, στους δρόμους του Monaco
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ