FORMULA 1

Toro Rosso-Honda για τα επόμενα 3 χρόνια

Toro Rosso-Honda για τα επόμενα 3 χρόνια

Μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου της Honda με τη McLaren, ξεκίνησε το ντόμινο των ανακοινώσεων για την μεγάλη αλλαγή ισορροπιών στο μαγικό κόσμο της Formula 1. Το επόμενο «χτύπημα», ήταν επίτευξη συμφωνίας των Ιαπώνων με τη Scuderia Toro Rosso.

Οι υπογραφές έχουν πέσει και εκκρεμούν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις. Θα αφορά τριετή χρονικό ορίζοντα, μέχρι δηλαδή το τέλος της σεζόν του 2020 όταν και θα αλλάξει πλήρως ο χάρτης σε ότι αφορά στους τεχνικούς κανονισμούς της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έτσι η STR φεύγει από την «οικογένεια» της Renault, για να κάνει ουσιαστικά χώρο για τη McLaren, με τη παραπάνω συμφωνία να αποτελεί προπομπό μετακίνησης και της Red Bull Racing στο στρατόπεδο της Honda.

Όλα αυτά ενώ η ιταλική ομάδα με έδρα στη Φαένζα, διανύει μόλις την πρώτη της σεζόν με υβριδικές μηχανές της Renault, καθώς μέχρι πέρυσι συνεργαζόταν με τη Ferrari. Έτσι, με τη νέα συμφωνία, θα αλλάξει για τρίτη φορά συνεργάτη μέσα σε τρεις σεζόν!

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στο περιθώριο του Grand Prix Σιγκαπούρης που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Photo credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ