FORMULA 1

Τον "τύλιξε" τον Kimi η Minttu!

Τον "τύλιξε" τον Kimi η Minttu!

Ο 36χρονος πιλότος της Ferrari, Kimi Raikkonen, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Minttu Virtanen την Κυριακή 7/8, σε τελετή που έγινε στο παρεκκλήσι της Μονής του Αγίου Salgano, στην επαρχία της Siena.

Το πρώην μοντέλο εσωρούχων Minttu Virtanen είναι εδώκαι λίγα 24ωρα η νέα κυρία Raikkonen! Ο 36χρονος πιλότος της Ferrari παντρεύτηκε την αγαπημένη του την Κυριακή 7/8, σε τελετή που έγινε στο παρεκκλήσι της Μονής του Αγίου Salgano, στην επαρχία της Siena.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 και η 29χρονη πρώην μοντέλο εσωρούχων είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και μάλιστα πέρσι έγιναν γονείς. Ο 19 μηνών γιος τους, Robin έκλεψε την παράσταση στη γαμήλια τελετή.

"Ο Kimi είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τους ανθρώπους. Μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να με εμπιστευτεί. Πάντα αναρωτιέται αν οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς μαζί του. Χτίσαμε τελικά μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας και πέρσι τον Μάιο μου ζήτησε να σταματήσω να δουλεύω και να μετακομίσω μαζί του στην Ελβετία για με με φροντίζει", δήλωσε πρόσφατα η Minttu σε συνέντευξή της σε φινλανδικό περιοδικό.

Τον "τύλιξε" τον Kimi η Minttu!

Για τον Kimi η οικογένεια έρχεται πάνω από οτιδήποτε άλλο. Στη δουλειά του μπορεί να δείχνει σκληρός και εγωιστής, αλλά στο σπίτι είναι ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος - ζεστός και θαυμάσιος. Δεν θα έμενα σε μια σχέση στην οποία ο άλλος είναι ό,τι να ναι.

Θέλει περισσότερα παιδιά. Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του θα ήθελε κι άλλο παιδί αμέσως. Και εγώ θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί αν η εγκυμοσύνη δεν είχε τόσα πολλά αρνητικά. Αλλά ένα σημείο στο οποίο συμφωνούμε είναι ότι δεν θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας", πρόσθεσε.

Τον "τύλιξε" τον Kimi η Minttu!
Τον "τύλιξε" τον Kimi η Minttu!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Πόσες Bugatti Chiron κόστισε ο Paul Pogba;
Πόσο πουλήθηκε η Rolls Royce του Schumi;
Πάρτι κερδοσκοπίας στα καύσιμα
Το πιο ηλίθιο ατύχημα που έχεις δει!
Νέο Nissan Juke μέσα στο 2017
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ