FORMULA 1

"Το πιο γελοίο δείπνο στην ιστορία"

"Το πιο γελοίο δείπνο στην ιστορία"

Σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεών τους οι πιλότοι της Formula 1 αποφάσισαν να βγουν για δείπνο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 13/4.

Επισκέφθηκαν, λοιπόν, ένα ιταλικό εστιατόριο στη Σαγκάη, το οποίο επέλεξε ο Lewis Hamilton. Αφού συνέφαγαν, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν σε πιο χαλαρό κλίμα, ήρθε η ώρα για τη... λυπητερή - κοινώς το λογαριασμό. Και κάπου εκεί ξεκίνησε ο... τραγέλαφος, καθώς εκτυλίχθηκαν σκηνές που δεν τιμούν τους συνδαιτυμόνες...

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

« Επέλεξα το εστιατόριο, έβαλα κάτω την απόδειξη, πλήρωσα το ποσό και μοιραστήκαμε το λογαριασμό. Ήταν λίγο γελοίο γιατί όλοι είχαν την απορία 'πως θα πληρώσουμε το λογαριασμό;' Κάποιος είπε τότε να τον μοιραστούμε! Είχαμε έτσι 18 οδηγούς να μοιράζονται έναν λογαριασμό που εν τέλει δεν ήταν και τόσο ακριβός. Από την πλευρά μου είπα να πληρώσουν ένας-δύο από εμάς τώρα και την επόμενη φορά να πληρώσει κάποιος άλλος, αλλά υπήρξαν αρνήσεις. Κάποιος είπε 'όχι, όχι θέλω να πληρώσω ξεχωριστά. Έτσι πήραμε όλοι απόδειξη. 18 ξεχωριστές αποδείξεις! 18 πιστωτικές κάρτες χρεώθηκαν! Ήταν το πιο γελοίο πράγμα που είδα ποτέ μου! Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο!», περιγράφει ο Hamilton με γλαφυρό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Αλλαγή κιβωτίου και "καμπάνα" στον Hamilton
Έτσι μοιράζονται τα χρήματα της F1
GP Κίνας - FP1 & FP2: O Raikkonen οδηγεί το 1-2 της Ferrari!
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ