FORMULA 1

Το μυαλό του Vettel είναι στη Ferrari

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Sunday, March 26, 2017. (AP Photo/Rick Rycroft)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Sunday, March 26, 2017. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Μία ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης προς την ιταλική ομάδα έδωσε ο Sebastian Vettel, απαντώντας στις φήμες για τη Mercedes.

Καιρό τώρα στα paddock κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Sebastian Vettel να μεταπηδά από τη Scuderia Ferrari στη Mercedes AMG από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Και το γεγονός πως ο αντικαταστάτης του Nico Rosberg, Valtteri Bottas, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, έριξε λάδι στη φωτιά. Θα κυνηγήσει λοιπόν τον 29χρονος η γερμανική ομάδα ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018;

Τόσο το συμβόλαιο του Vettel όσο και αυτό του έτερου οδηγού των ασημί βελών, Lewis Hamilton, ολοκληρώνονται στο φινάλε της σεζόν που διανύουμε. Όλα λοιπόν θα μπορούσαν να αλλάξουν, όμως κι όλα θα μπορούσαν να μείνουν ίδια.

Η νίκη της Ferrari στην πρεμιέρα του Άλμπερτ Παρκ έδειξε πως οι Ιταλοί έχουν αφήσει πίσω τους την κακή περυσινή σεζόν και το project επιστροφή στους τίτλους, έχει μπει στο σωστό δρόμο. Έτσι και ο Vettel ήταν κατηγορηματικός όταν στο περιθώριο του αγώνα της Αυστραλίας, ρωτήθηκε μία ακόμα φορά για το εν λόγω θέμα.

"Καταλαβαίνω γιατί όσοι βρίσκονται απ’ έξω μπορεί να διατηρούν το θέμα αυτό. Όμως προς το παρόν, μοναδικός μου στόχος είναι να βελτιωθούμε με τη Ferrari και δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστώ από αυτόν τον στόχο. Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιό μου", είπε ο 29χρονος στην Auto Bild.

Την προηγούμενη φορά που ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα της σεζόν, το 2011, κατέκτησε τελικά τον τίτλο.

Photo credits: AP Photo/Rick Rycroft

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ